CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
71917 | prEN 203-2-3 | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-3: Spezifische Anforderungen - Kochkessel und Nudelkocher | Aptauja slēgta |
36191 | prEN 203-2-2 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-2: Specific requirements - Ovens | Izstrādē |
34922 | prEN 203-2-1 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners | Izstrādē |
2689 | prEN 203-2:1995 rev | Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy | Izstrādē |
36192 | prEN 203-2-11 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers | Izstrādē |
2682 | prEN 203 | Appareils de grande cuisine utilisant les combustibles gazeux | Izstrādē |
28100 | LVS EN 203-3:2009 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 3. daļa: Materiāli un piederumi, kas atrodas saskarē ar pārtiku un citi sanitārie aspekti | Atcelts |
21135 | LVS EN 203-2-9:2006 | Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas. 2-9.daļa: Īpašas prasības. Bezriņķu plītsvirsmas, plīts sildplates un grila pannas | Standarts spēkā |
21134 | LVS EN 203-2-8:2006 | Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas. 2-8.daļa: Īpašas prasības. Cepešpannas un paellas pannas | Standarts spēkā |
36190 | LVS EN 203-2-7:2014 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-7. daļa: Īpašās prasības. Salamandras un girosa grili | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 88 ieraksta(-iem).