CEN/TC 106
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 21135 | EN 203-2-9:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-9.daļa: Bezriņķu plītsvirsas, plīts sildplates un grila pannas | Standarts spēkā |
| 78823 | LVS EN 203-2-1+A1:2024 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļi | Standarts spēkā |
| 78825 | LVS EN 203-2-2+A1:2024 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-2.daļa: Īpašās prasības. Krāsnis | Standarts spēkā |
| 78827 | LVS EN 203-2-4+A1:2024 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Standarts spēkā |
| 78823 | EN 203-2-1:2021+A1:2023 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļi | Standarts spēkā |
| 78827 | EN 203-2-4:2021+A1:2023 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Standarts spēkā |
| 21134 | EN 203-2-8:2005 | Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-8.daļa: Cepešpannas un paellas pannas | Standarts spēkā |
| 78825 | EN 203-2-2:2021+A1:2023 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-2.daļa: Īpašās prasības. Krāsnis | Standarts spēkā |
| 23865 | EN 203-2-11:2006 | Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas - 2-11.daļa: Īpašas prasības - Makaronu katli | Standarts spēkā |
| 71916 | prEN 203-2-8 | Gas heated catering equipment - Part 2-8: Specific requirements - Brat pans | Aptauja slēgta |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 88 ieraksta(-iem).
