Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21132EN 203-2-6:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-6.daļa: Ūdens karsētāji dzērienu gatavošanaiStandarts spēkā
23865EN 203-2-11:2006Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas - 2-11.daļa: Īpašas prasības - Makaronu katliStandarts spēkā
78821LVS EN 203-1+A1:2024Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasībasStandarts spēkā
78825LVS EN 203-2-2+A1:2024Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-2.daļa: Īpašās prasības. KrāsnisStandarts spēkā
21134EN 203-2-8:2005Ar gāzi karsējamas sabiedriskās ēdināšanas iestāžu iekārtas - 2-8.daļa: Cepešpannas un paellas pannasStandarts spēkā
21134LVS EN 203-2-8:2006Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas. 2-8.daļa: Īpašas prasības. Cepešpannas un paellas pannasStandarts spēkā
36190LVS EN 203-2-7:2014Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-7. daļa: Īpašās prasības. Salamandras un girosa griliStandarts spēkā
21132LVS EN 203-2-6:2006Ar gāzi karsējamas lielvirtuvju iekārtas. 2-6.daļa: Īpašas prasības. Ūdens karsētāji dzērienu gatavošanaiStandarts spēkā
78823EN 203-2-1:2021+A1:2023Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļiStandarts spēkā
71916prEN 203-2-8Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - BratpfannenAptauja slēgta
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 88 ieraksta(-iem).