Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
28100EN 203-3:2009Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 3. daļa: Materiāli un piederumi, kas atrodas saskarē ar pārtiku un citi sanitārie aspektiAtcelts
36192prEN 203-2-11 revGas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookersIzstrādē
34926prEN 203-2-8 revGroßküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - Brat- und PaellapfannenIzstrādē
34922prEN 203-2-1 revGas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burnersIzstrādē
34927prEN 203-2-9 revGas heated catering equipment - Part 2-9: Specific requirements - Solid tops, warming plates and griddlesIzstrādē
78822EN 203-2-1:2021/prA1Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļiIzstrādē
78824EN 203-2-2:2021/prA1Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-2.daļa: Īpašās prasības. KrāsnisIzstrādē
78820EN 203-1:2021/prA1Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasībasIzstrādē
28101EN 203-1:2005/prA1Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine SicherheitsanforderungenIzstrādē
60129prEN 203-2-7Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseriesIzstrādē
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 88 ieraksta(-iem).