CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
28100 | EN 203-3:2009 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 3. daļa: Materiāli un piederumi, kas atrodas saskarē ar pārtiku un citi sanitārie aspekti | Atcelts |
36192 | prEN 203-2-11 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers | Izstrādē |
34926 | prEN 203-2-8 rev | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - Brat- und Paellapfannen | Izstrādē |
34922 | prEN 203-2-1 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners | Izstrādē |
34927 | prEN 203-2-9 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-9: Specific requirements - Solid tops, warming plates and griddles | Izstrādē |
78822 | EN 203-2-1:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļi | Izstrādē |
78824 | EN 203-2-2:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-2.daļa: Īpašās prasības. Krāsnis | Izstrādē |
78820 | EN 203-1:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Izstrādē |
28101 | EN 203-1:2005/prA1 | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine Sicherheitsanforderungen | Izstrādē |
60129 | prEN 203-2-7 | Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries | Izstrādē |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 88 ieraksta(-iem).