CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
21133 | LVS EN 203-2-7:2007 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-7. daļa: Īpašās prasības. Salamandras un girosa grili | Atcelts |
81362 | prEN 203-2-9 rev | Appareils de cuisson professionnels utilisant les combustibles gazeux - Partie 2-9: Exigences particulières - Plaques coup de feu, plaques chauffantes et grills | Izstrādē |
34925 | prEN 203-2-6 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-6: Specific requirements - Hot water heaters for beverage | Izstrādē |
36192 | prEN 203-2-11 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers | Izstrādē |
34924 | prEN 203-2-4 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - Fryers | Izstrādē |
81593 | EN 203-2-1:2021+A1:2023/prA2 | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-1: Spezifische Anforderungen - Offene Brenner, Wok- und Paellabrenner | Izstrādē |
38173 | EN 203-2-3:2014 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-3. daļa: Īpašas prasības. Vārāmpannas | Izstrādē |
78826 | EN 203-2-4:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Izstrādē |
34923 | prEN 203-2-3 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans | Izstrādē |
2682 | prEN 203 | Appareils de grande cuisine utilisant les combustibles gazeux | Izstrādē |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 88 ieraksta(-iem).