CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
81593 | EN 203-2-1:2021+A1:2023/prA2 | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-1: Spezifische Anforderungen - Offene Brenner, Wok- und Paellabrenner | Izstrādē |
38173 | EN 203-2-3:2014 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-3. daļa: Īpašas prasības. Vārāmpannas | Izstrādē |
34927 | prEN 203-2-9 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-9: Specific requirements - Solid tops, warming plates and griddles | Izstrādē |
34923 | prEN 203-2-3 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans | Izstrādē |
34925 | prEN 203-2-6 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-6: Specific requirements - Hot water heaters for beverage | Izstrādē |
21136 | EN 203-2-10:2007 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem - 2-10. daļa: Īpašās prasības - Ogļu grili | Izstrādē |
60129 | prEN 203-2-7 | Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries | Izstrādē |
81363 | prEN 203-2-7 rev | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und Grillgeräte | Izstrādē |
40084 | FprEN 203-2-8:2016 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-8.daļa: Īpašas prasības. Cepešpannas un paellas pannas | Izstrādē |
28101 | EN 203-1:2005/prA1 | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 1: Allgemeine Sicherheitsanforderungen | Izstrādē |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 88 ieraksta(-iem).