CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
36191 | prEN 203-2-2 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-2: Specific requirements - Ovens | Izstrādē |
34926 | prEN 203-2-8 rev | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-8: Spezifische Anforderungen - Brat- und Paellapfannen | Izstrādē |
34924 | prEN 203-2-4 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - Fryers | Izstrādē |
81362 | prEN 203-2-9 rev | Appareils de cuisson professionnels utilisant les combustibles gazeux - Partie 2-9: Exigences particulières - Plaques coup de feu, plaques chauffantes et grills | Izstrādē |
36190 | EN 203-2-7:2014 | Lielvirtuvju iekārtas ar gāzes liesmas degļiem. 2-7. daļa: Īpašās prasības. Salamandras un girosa grili | Izstrādē |
81363 | prEN 203-2-7 rev | Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und Grillgeräte | Izstrādē |
2682 | prEN 203 | Appareils de grande cuisine utilisant les combustibles gazeux | Izstrādē |
34925 | prEN 203-2-6 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-6: Specific requirements - Hot water heaters for beverage | Izstrādē |
2689 | prEN 203-2:1995 rev | Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy | Izstrādē |
78826 | EN 203-2-4:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-4.daļa: Īpašās prasības. Cepšanas ierīces | Izstrādē |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 88 ieraksta(-iem).