CEN/TC 106
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
26576 | - | Gas heated catering equipment - Part 2-2: Specific requirements - Ovens | Izstrādē |
2688 | - | Gas heated catering equipment - Part 1: Safety requirements | Izstrādē |
2689 | prEN 203-2:1995 rev | Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy | Izstrādē |
36192 | prEN 203-2-11 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers | Izstrādē |
78822 | EN 203-2-1:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-1.daļa: Īpašās prasības. Vaļējie degļi un vokdegļi | Izstrādē |
78824 | EN 203-2-2:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 2-2.daļa: Īpašās prasības. Krāsnis | Izstrādē |
78820 | EN 203-1:2021/prA1 | Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu gāzes iekārtas. 1.daļa: Vispārīgās drošuma prasības | Izstrādē |
36191 | prEN 203-2-2 rev | Gas heated catering equipment - Part 2-2: Specific requirements - Ovens | Izstrādē |
Attēlo no 81. līdz 88. no pavisam 88 ieraksta(-iem).