Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
64292EN 12042:2014/FprA1Food processing machinery - Automatic dough dividers - Safety and hygiene requirementsIzstrādē
26043EN 15774:2010Pārtikas apstrādes mašīnas. Apstrādes mašīnas svaigiem un pildītiem makaronu izstrādājumiem (tagliatelle, cannelloni, ravioli, tortellini, orecchiette and gnocchi). Drošuma un higiēnas prasībasIzstrādē
36553prEN 1672-2 revNahrungsmittelmaschinen - Allgemeine Gestaltungsleitsätze - Teil 2: HygieneanforderungenIzstrādē
28815EN 12043:2014Pārtikas apstrādes mašīnas. Starpprocesu paraugu noņēmēji. Drošuma un higiēnas prasībasIzstrādē
28812prEN 1673 revNahrungsmittelmaschinen - Stikken-Backöfen - Sicherheits- und HygieneanforderungenIzstrādē
28814prEN 13390 revFood processing machinery - Pie and Tart Machines - Safety and hygiene requirementsIzstrādē
28817prEN 12852 revFood processing machinery - Food Processors and Blenders - Safety and hygiene requirementsIzstrādē
34029EN 13390:2002+A1:2009Pārtikas apstrādes mašīnas. Pīrāgu un kūku mašīnas. Drošuma un higiēnas prasībasIzstrādē
77761EN 1673:2020/prA1Nahrungsmittelmaschinen - Stikken-Backöfen - Sicherheits- und HygieneanforderungenIzstrādē
29898EN 12463:2004/FprA1Machines pour produits alimentaires - Machines à pousser et machines auxiliaires - Prescriptions relatives à la sécurité et à l'hygièneIzstrādē
Attēlo no 271. līdz 280. no pavisam 369 ieraksta(-iem).