CEN/TC 153
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 64292 | EN 12042:2014/FprA1 | Food processing machinery - Automatic dough dividers - Safety and hygiene requirements | Izstrādē |
| 26043 | EN 15774:2010 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Apstrādes mašīnas svaigiem un pildītiem makaronu izstrādājumiem (tagliatelle, cannelloni, ravioli, tortellini, orecchiette and gnocchi). Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
| 36553 | prEN 1672-2 rev | Nahrungsmittelmaschinen - Allgemeine Gestaltungsleitsätze - Teil 2: Hygieneanforderungen | Izstrādē |
| 28815 | EN 12043:2014 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Starpprocesu paraugu noņēmēji. Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
| 28812 | prEN 1673 rev | Nahrungsmittelmaschinen - Stikken-Backöfen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen | Izstrādē |
| 28814 | prEN 13390 rev | Food processing machinery - Pie and Tart Machines - Safety and hygiene requirements | Izstrādē |
| 28817 | prEN 12852 rev | Food processing machinery - Food Processors and Blenders - Safety and hygiene requirements | Izstrādē |
| 34029 | EN 13390:2002+A1:2009 | Pārtikas apstrādes mašīnas. Pīrāgu un kūku mašīnas. Drošuma un higiēnas prasības | Izstrādē |
| 77761 | EN 1673:2020/prA1 | Nahrungsmittelmaschinen - Stikken-Backöfen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen | Izstrādē |
| 29898 | EN 12463:2004/FprA1 | Machines pour produits alimentaires - Machines à pousser et machines auxiliaires - Prescriptions relatives à la sécurité et à l'hygiène | Izstrādē |
Attēlo no 271. līdz 280. no pavisam 369 ieraksta(-iem).
