CEN/TC 216
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
10014 | EN 1040:1997 | Chemical disinfectants and antiseptics - Basic bactericidal activity - Test method and requirements (phase 1) | Atcelts |
10014 | LVS EN 1040:2000 | Ķīmiskie dezinfekcijas līdzekļi un antiseptiķi - Baktericīdu aktivitāte - Testa metodes un prasības (1.fāze) | Atcelts |
10015 | EN 1275:1997 | Chemical disinfectants and antiseptics - Basic fungicidal activity - Test method and requirements (Phase 1) | Atcelts |
10015 | LVS EN 1275:2000 | Ķīmiskie dezinfekcijas līdzekļi - Fungicīdu aktivitāte - Testa metodes un prasības (1.fāze) | Atcelts |
10016 | EN 14347:2005 | Désinfectants et antiseptiques chimiques - Activité sporicide de base - Méthode d'essai et prescriptions (phase 1) | Izstrādē |
10016 | LVS EN 14347:2005 | Ķīmiskie dezinfektanti un antiseptiķi - Pamata sporicīdā aktivitāte - Testa metode un prasības (1.fāze, 1.solis) | Standarts spēkā |
10017 | EN 1276:1997 | Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative suspension test for the evaluation of bactericidal activity of chemical disinfectants and antiseptics used in food, industrial, domestic, and institutional areas - Test method and requirements (phase 2, step 1) | Atcelts |
10017 | LVS EN 1276:2000 | Ķīmiskie dezinfekcijas līdzekļi un antiseptiķi - Kvalitatīvs suspensijas tests ķīmisko dezinfekcijas līdzekļu un antiseptiķu baktericīdās aktivitātes izvērtēšanai pārtikā, ražošanā, mājsaimniecībā, kā arī iestādēs - Testa metodes un prasības | Atcelts |
10018 | EN 1650:1997 | Antiseptiques et désinfectants chimiques - Essai quantitatif de suspension pour l'évaluation de l'activité fongicide des antiseptiques et des désinfectants chimiques utilisés dans le domaine de l'agro-alimentaire, dans l'industrie, dans les domaines domestiques et en collectivité - Méthode d'essai et prescriptions (phase 2, étape 1) | Atcelts |
10018 | LVS EN 1650:2000 | Ķīmiskie dezinfekcijas līdzekļi un antiseptiķi - Kvantitatīvs suspensijas tests ķīmisko dezinfekcijas līdzekļu un antiseptiķu fungicidālās aktivitātes izvērtēšanai pārtikā, ražošanā, mājsaimniecībā, kā arī dažādās iestādēs - Testa metodes un prasības | Atcelts |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 253 ieraksta(-iem).