CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
27747 | LVS CEN/TR 15641:2007 | Pārtikas produktu analīze. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar LC - MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametri | Standarts spēkā |
27748 | LVS EN 15890:2011 | Pārtikas produkti. Patulīna noteikšana augļu sulās un augļu biezeņos, kas paredzēti zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar divu šķidro fāžu atdalīšanu, cietās fāzes ekstrakciju un UV detektēšanu | Standarts spēkā |
61389 | LVS CEN/TR 17063:2017 | Augu izcelsmes pārtikas produkti. Multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai ar GC vai LC analīzi pēc to ekstrahēšanas/sadalīšanas ar acetonitrilu un attīrīšanas ar dispersīvu SPE. Modulārās QuEChERS metodes validācijas dati | Standarts spēkā |
27756 | LVS CEN/TR 16059:2011 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Standarts spēkā |
27771 | LVS EN 14166:2009 | Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana mikrobioloģiski | Standarts spēkā |
75953 | LVS EN ISO 22753:2023 | Molekulāro biomarķieru analīze. Metode analītisko rezultātu statistiskai novērtēšanai, kas iegūti, testējot ģenētiski modificētu sēklu un graudu apakšizlases grupas. Vispārīgas prasības (ISO 22753:2021, koriģētā versija 2022-11) | Standarts spēkā |
31805 | LVS EN 13751:2009 | Pārtikas produkti. Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot fotostimulējošu luminiscenci | Standarts spēkā |
26050 | LVS CEN/TS 15606:2010 | Pārtikas produkti. Acesulfāma-K, aspartāma, neohesperidīna-dihidrohalkona un saharīna noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
40289 | LVS EN 17250:2020 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana garšvielās, lakricā, kakao un kakao produktos ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLD | Standarts spēkā |
40291 | LVS EN 17252:2020 | Pārtikas produkti. Fomopsīna A noteikšana lupīnu sēklās un no lupīnas iegūtos produktos ar HPLC-MS/MS | Standarts spēkā |
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 649 ieraksta(-iem).