CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
74320 | EN 17855:2024 | Foodstuffs - Minimum performance requirements for quantitative measurement of the food allergens milk, egg, peanut, hazelnut, almond, walnut, cashew, pecan nut, brazil nut, pistachio nut, macadamia nut, wheat, lupine, sesame, mustard, soy, celery, fish, molluscs and crustaceans | Standarts spēkā |
72984 | EN 13806-2:2025 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 2 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par spectrométrie de fluorescence atomique (SFA) - Génération de vapeurs froides après digestion sous pression | Standarts spēkā |
31805 | LVS EN 13751:2009 | Pārtikas produkti. Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot fotostimulējošu luminiscenci | Standarts spēkā |
26050 | LVS CEN/TS 15606:2010 | Pārtikas produkti. Acesulfāma-K, aspartāma, neohesperidīna-dihidrohalkona un saharīna noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
75952 | EN ISO 11781:2025 | Untersuchung auf molekulare Biomarker - Anforderungen und Leitfaden für die Einzellaborvalidierung qualitativer Real-time-PCR-Verfahren (ISO 11781:2025) | Standarts spēkā |
32607 | EN ISO 21569:2005/A1:2013 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Qualitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren - Änderung 1 (ISO 21569:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
27751 | LVS EN 15851:2010 | Pārtikas produkti. B1 aflatoksīna noteikšana graudaugu pārtikā, kas paredzēta zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Standarts spēkā |
27750 | LVS EN 15850:2010 | Pārtikas produkti. Zearalenona noteikšana no kukurūzas gatavotos bērnu pārtikas produktos, miežu miltos, kukurūzas miltos, kukurūzas biezputrā, kviešu miltos un graudaugu pārtikā, kas paredzēta zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Standarts spēkā |
13823 | LVS EN 12014-5:2001 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 5.daļa: Nitrātu satura fermentatīvā noteikšana dārzeņus saturošā bērnu un zīdaiņu pārtikā | Standarts spēkā |
35836 | LVS EN ISO 6887-6:2013 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 6. daļa: Īpaši noteikumi paraugu sagatavošanai, kas ņemti no ražošanas sākumstadijas (ISO 6887-6:2013) | Standarts spēkā |
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 649 ieraksta(-iem).