Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
29417LVS EN ISO 13720:2011Gaļa un gaļas produkti. Pseudomonas spp. baktēriju skaitīšana (ISO 13720:2010)Standarts spēkā
35370LVS CEN/TS 16233-2:2011Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 2. daļa: Astaksantīna enantiomēra attiecības identifikācijaStandarts spēkā
66617LVS CEN/TS 17062:2020Augu izcelsmes pārtika. Multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai augu eļļās ar LC-MS/MS (QuOil)Standarts spēkā
72984EN 13806-2:2025Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 2 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par spectrométrie de fluorescence atomique (SFA) - Génération de vapeurs froides après digestion sous pressionStandarts spēkā
40478LVS EN ISO 18744:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Cryptosporidium un Giardia noteikšana un uzskaite svaigos zaļajos lapu dārzeņos un ogās (ISO 18744:2016)Standarts spēkā
35380LVS EN 16852:2017Pārtikas produkti. Etilkarbamāta noteikšana kauliņaugļu spirtā, augļu izspaidu spirtā un citos alkoholiskos dzērienos. GC-MS metodeStandarts spēkā
35252LVS EN ISO 6579-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana (ISO 6579-1:2017)Standarts spēkā
32607EN ISO 21569:2005/A1:2013Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Qualitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren - Änderung 1 (ISO 21569:2005/Amd 1:2013)Standarts spēkā
35836LVS EN ISO 6887-6:2013Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 6. daļa: Īpaši noteikumi paraugu sagatavošanai, kas ņemti no ražošanas sākumstadijas (ISO 6887-6:2013)Standarts spēkā
40289LVS EN 17250:2020Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana garšvielās, lakricā, kakao un kakao produktos ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLDStandarts spēkā
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 649 ieraksta(-iem).