CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
35381 | LVS EN 16620:2015 | Pārtikas produktu analīze. Furāna noteikšana kafijā un kafijas produktos ar augšgala gāzu hromatogrāfiju un masas spektrometriju (HG GC-MS) | Standarts spēkā |
13903 | LVS EN 1376:2001+AC/AC:2016 | Pārtikas produkti. Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
35376 | LVS EN 16618:2015 | Pārtikas produktu analīze. Akrilamīdu noteikšana pārtikā ar šķidruma hromatogrāfijas tandēma masas spektrometriju (LC-ESI-MS/MS) | Standarts spēkā |
40277 | LVS CEN/TS 16707:2015 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Uz polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) bāzētās skrīninga stratēģijas | Standarts spēkā |
27762 | LVS EN ISO 16654:2002/A1:2017 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Escherichia coli O157 noteikšanai. 1.grozījums: B pielikums: Starplaboratoriju pētījumu rezultāts (ISO 16654:2001/Amd 1:2017) | Standarts spēkā |
67774 | LVS EN ISO 21572:2020 | Pārtikas produkti. Molekulāro biomarķieru analīze. Imūnķīmiskās metodes proteīnu noteikšanai un kvantifikācijai (ISO 21572:2019) | Standarts spēkā |
13831 | LVS EN 1528-2:1996 | Taukiem bagāta pārtika - Pesticīdu un PCBs noteikšana - 2.daļa: PCBs, tauku un pesticīdu ekstrakcija, kā arī tauku satura noteikšana | Standarts spēkā |
38632 | LVS EN 14526:2017 | Pārtikas produkti. Saksitoksīna grupas toksīnu noteikšana gliemenēs. Augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfijas (HPLC) metode, lietojot pirmskolonnas derivatizāciju ar peroksīda vai perjodātu oksidēšanos | Standarts spēkā |
72987 | LVS EN 13806-1:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 1.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu absorbcijas spektrometriju (AAS). Aukstā tvaika paņēmiens pēc sadalīšanas zem spiediena | Standarts spēkā |
72984 | LVS EN 13806-2:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 2.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu fluorescences spektrometriju (AFS). Aukstā tvaika paņēmiens pēc sadalīšanas zem spiediena | Standarts spēkā |
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 649 ieraksta(-iem).