CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40294 | LVS EN 17279:2020 | Pārtikas produkti. Multimetode aflatoksīna B1, dezoksinivalenola, fumonizīna B1 un B2, ohratoksīna A, T-2 toksīna, HT-2 toksīna un zearalenona skrīningam pārtikas produktos, izņemot zīdaiņiem un maziem bērniem paredzētus produktus, lietojot LC-MS/MS | Standarts spēkā |
40275 | LVS CEN ISO/TS 18867:2016 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Patogēno Yersinia enterocolitica un Yersinia pseudotuberculosis noteikšana (ISO/TS 18867:2015) | Standarts spēkā |
13819 | LVS EN 12014-1:2016 | Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi | Standarts spēkā |
59269 | LVS EN 16943:2017 | Pārtikas produkti. Kalcija, vara, dzelzs, magnija, mangāna, fosfora, kālija, nātrija, sēra un cinka noteikšana ar ICP-OES | Standarts spēkā |
13798 | LVS EN 1379:2016 | Pārtikas produkti. Ciklamāta un saharīna noteikšana šķidrajos pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
68670 | LVS EN ISO 6887-3:2017/A1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai. 1.grozījums: Neapstrādātu jūras gliemežu paraugu sagatavošana (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
62545 | LVS EN ISO 20976-1:2019 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Prasības un vadlīnijas mikrobioloģisko testu veikšanai pārtikas un barības produktiem. 1.daļa: Mikrobioloģiskie testi augšanas potenciāla, aizkavēšanās laika un maksimālā augšanas ātruma pētīšanai (ISO 20976-1:2019) | Standarts spēkā |
69631 | LVS EN 1787:2022 | Pārtikas produkti. Celulozi saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Standarts spēkā |
32607 | LVS EN ISO 21569:2006 /A1:2013 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes. Kvalitatīvās nukleīnskābju metodes. 1. grozījums (ISO 21569:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
32609 | LVS EN ISO 21571:2005 /A1:2013 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas analīzes. Nukleīnskābes ekstrakcija. 1. grozījums (ISO 21571:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 649 ieraksta(-iem).