Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
62545LVS EN ISO 20976-1:2019Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Prasības un vadlīnijas mikrobioloģisko testu veikšanai pārtikas un barības produktiem. 1.daļa: Mikrobioloģiskie testi augšanas potenciāla, aizkavēšanās laika un maksimālā augšanas ātruma pētīšanai (ISO 20976-1:2019)Standarts spēkā
22283LVS EN 14573:2005Pārtikas produkti - 3-monohloropropāna-1,2-diola noteikšana ar GC/MSStandarts spēkā
27766LVS EN ISO 10272-2:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas tehnika (ISO 10272-2:2017)Standarts spēkā
13865LVS EN ISO 7932:2005Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Bacillus cereus baktēriju skaitīšanai - Koloniju skaitīšanas metode pie 30 ?CStandarts spēkā
70810LVS EN 16923:2023Pārtikas produkti. T-2 un HT-2 toksīnu noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu uzturam paredzētos graudaugos un graudaugu produktos ar SPE attīrīšanu un HPLC-MS/MSStandarts spēkā
23200LVS EN 12014-4:2006Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 4.daļa: Jonhromatogrāfiska (IC) metode nitrātu un nitrītu satura noteikšanai gaļas izstrādājumosStandarts spēkā
13905LVS EN 1378:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Aspartama noteikšana pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
23717LVS EN ISO 21871:2006Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Horizontālā metode domājamo Bacillus cereus konstatēšanai mazā skaitā. Visvarbūtīgākā skaita metode un konstatēšanas paņēmiensStandarts spēkā
35384LVS EN ISO 16050:2011Pārtikas produkti. Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 noteikšana graudaugos, riekstos un radnieciskos produktos. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode (ISO 16050:2003)Standarts spēkā
35370LVS CEN/TS 16233-2:2011Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 2. daļa: Astaksantīna enantiomēra attiecības identifikācijaStandarts spēkā
Attēlo no 191. līdz 200. no pavisam 649 ieraksta(-iem).