CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
35378 | LVS CEN/TS 16621:2014 | Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos, lietojot augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metodi ar fluorescences detektēšanu (HPLC-FD) | Standarts spēkā |
13879 | LVS EN 14083:2003 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Svina, kadmija, hroma un molibdēna noteikšana ar grafīta krāsns atomabsorbcijas spektrometriju pēc augstspiediena mineralizācijas | Standarts spēkā |
32608 | LVS EN ISO 21570:2006 /A1:2013 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Kvantitatīvās nukleīnskābju metodes (ISO 21570:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
33702 | LVS EN ISO 24276:2006 /A1:2013 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Vispārīgās prasības un definīcijas (ISO 24276:2006/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
40289 | EN 17250:2020 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana paprikā, čili, melnajos un baltajos piparos, muskatriekstos, garšvielu maisījumos, lakricā, kakao un kakao produktos, pēc attīrīšanas imūnās afinitātes kolonnā lietojot augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfiju ar fluorescences noteikšanu | Standarts spēkā |
38169 | LVS CEN ISO/TS 17728:2015 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Paraugu ņemšanas metodes pārtikas un dzīvnieku barības paraugu mikrobioloģiskajai analīzei (ISO/TS 17728:2015) | Standarts spēkā |
32607 | LVS EN ISO 21569:2006 /A1:2013 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes. Kvalitatīvās nukleīnskābju metodes. 1. grozījums (ISO 21569:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
13833 | LVS EN 1528-4:1996 | Taukiem bagāta pārtika - Pesticīdu un PCBs noteikšana - 4.daļa: Noteikšana, apstiprinājuma testi, dažādi | Standarts spēkā |
27787 | LVS EN ISO 21872-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Vibrio spp. noteikšanai. 1.daļa: Potenciāli enteropatogēno Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus noteikšana (ISO 21872-1:2017) | Standarts spēkā |
59268 | LVS EN 14176:2017 | Pārtikas produkti. Domoīnskābes noteikšana jēlos vēžveidīgajos, jēlās zivīs un vārītās mīdijās ar apgrieztās fāzes augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (RP-HPLC), izmantojot UV noteikšanu | Standarts spēkā |
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 649 ieraksta(-iem).