Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
72067LVS EN 15634-3:2023Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodiStandarts spēkā
13882LVS EN 14084:2003Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Svina, kadmija, cinka, vara un dzelzs noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometriju (AAS) pēc mineralizācijas mikroviļņosStandarts spēkā
13869LVS CEN/TS 14537:2003Pārtikas produkti - Neohesperidindihidrohalkona noteikšanaStandarts spēkā
22296LVS EN 1784:2004Pārtikas produkti - Apstaroto, taukus saturošo pārtikas produktu noteikšana - Ogļūdeņražu gāzes hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
22297LVS EN 1785:2004Pārtikas produkti - Apstaroto, taukus saturošo pārtikas produktu noteikšana - 2-alkilciklobutanonu gāzes hromatogrāfijas/masspektrometriskā analīzeStandarts spēkā
22283LVS EN 14573:2005Pārtikas produkti - 3-monohloropropāna-1,2-diola noteikšana ar GC/MSStandarts spēkā
13865LVS EN ISO 7932:2005Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Bacillus cereus baktēriju skaitīšanai - Koloniju skaitīšanas metode pie 30 ?CStandarts spēkā
13890LVS EN ISO 21571:2005Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas analīzes - Nukleīnskābes ekstrakcijaStandarts spēkā
31711LVS EN 14132:2009Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuStandarts spēkā
27771LVS EN 14166:2009Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana mikrobioloģiskiStandarts spēkā
Attēlo no 211. līdz 220. no pavisam 651 ieraksta(-iem).