CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13793 | LVS EN 1988-1:2001 | Pārtikas produkti - Sulfītu noteikšana - 1.daļa: Uzlabotā Monjē-Viljamsa metode | Standarts spēkā |
13890 | LVS EN ISO 21571:2005 | Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas analīzes - Nukleīnskābes ekstrakcija | Standarts spēkā |
40289 | EN 17250:2020 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana paprikā, čili, melnajos un baltajos piparos, muskatriekstos, garšvielu maisījumos, lakricā, kakao un kakao produktos, pēc attīrīšanas imūnās afinitātes kolonnā lietojot augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfiju ar fluorescences noteikšanu | Standarts spēkā |
23200 | LVS EN 12014-4:2006 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 4.daļa: Jonhromatogrāfiska (IC) metode nitrātu un nitrītu satura noteikšanai gaļas izstrādājumos | Standarts spēkā |
35837 | LVS EN ISO 13307:2013 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Ražošanas sākumstadija. Paraugu ņemšanas paņēmieni (ISO 13307:2013) | Standarts spēkā |
22285 | LVS EN 15055:2006 | Beztauku pārtika. Hlormekvāta un mepikvāta satura noteikšana. Šķidrumhromatogrāfiski masspektrometriskā/masspektrometriskā (LC-MS/MS) metode (28.05.2009. precizēts nosaukuma tulkojums) | Standarts spēkā |
40528 | LVS EN ISO 6887-3:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-3:2017) | Standarts spēkā |
13894 | LVS CEN/TS 15568:2007 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Paraugošanas stratēģijas | Standarts spēkā |
35384 | LVS EN ISO 16050:2011 | Pārtikas produkti. Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 noteikšana graudaugos, riekstos un radnieciskos produktos. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode (ISO 16050:2003) | Standarts spēkā |
35370 | LVS CEN/TS 16233-2:2011 | Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 2. daļa: Astaksantīna enantiomēra attiecības identifikācija | Standarts spēkā |
Attēlo no 211. līdz 220. no pavisam 649 ieraksta(-iem).