CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
72067 | LVS EN 15634-3:2023 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Standarts spēkā |
22282 | LVS EN 15086:2006 | Pārtikas produkti. Izomalta, laktīta, maltīta, mannīta, sorbīta un silīta satura noteikšana pārtikas produktos | Standarts spēkā |
13857 | LVS EN 1788:2002 | Pārtikas produkti - Apstarotu pārtikas produktu noteikšana, no kuriem var izdalīt silikātu minerālus - Termoluminiscences metode | Standarts spēkā |
66181 | LVS EN ISO 19036:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Kvantitatīvās noteikšanas mērījumu nenoteiktības novērtēšana (ISO 19036:2019) | Standarts spēkā |
40289 | LVS EN 17250:2020 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana garšvielās, lakricā, kakao un kakao produktos ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLD | Standarts spēkā |
27748 | LVS EN 15890:2011 | Pārtikas produkti. Patulīna noteikšana augļu sulās un augļu biezeņos, kas paredzēti zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar divu šķidro fāžu atdalīšanu, cietās fāzes ekstrakciju un UV detektēšanu | Standarts spēkā |
13869 | LVS CEN/TS 14537:2003 | Pārtikas produkti - Neohesperidindihidrohalkona noteikšana | Standarts spēkā |
27746 | LVS EN 15637:2009 | Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar LC-MS/MS pēc to ekstrahēšanas ar metilspirtu un attīrīšanas ar diatomītu | Standarts spēkā |
35370 | LVS CEN/TS 16233-2:2011 | Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 2. daļa: Astaksantīna enantiomēra attiecības identifikācija | Standarts spēkā |
29417 | LVS EN ISO 13720:2011 | Gaļa un gaļas produkti. Pseudomonas spp. baktēriju skaitīšana (ISO 13720:2010) | Standarts spēkā |
Attēlo no 221. līdz 230. no pavisam 649 ieraksta(-iem).