CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
27759 | LVS EN ISO 19343:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Histamīna konstatēšana un kvantificēšana zivīs un zvejas produktos. HPLC metode (ISO 19343:2017) | Standarts spēkā |
27765 | LVS EN ISO 10272-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 10272-1:2017) | Standarts spēkā |
13838 | LVS EN 14177:2004 | Pārtikas produkti - Patulīna noteikšana dzidrinātā un nedzidrinātā ābolu sulā un biezenī - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC) ar attīrīšanu, kurā izmanto šķidruma atdalīšanu no šķidruma | Standarts spēkā |
22296 | LVS EN 1784:2004 | Pārtikas produkti - Apstaroto, taukus saturošo pārtikas produktu noteikšana - Ogļūdeņražu gāzes hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
22287 | LVS EN 14627:2005 | Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Arsēna un selēna kopēja satura noteikšana ar hidrīdu spektrometriju (HGAAS) pēc augstspiediena mineralizācijas (24.04.2014. precizēts nosaukuma tulkojums) | Standarts spēkā |
35369 | LVS CEN/TS 16233-1:2011 | Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 1. daļa: Astaksantīna un kantaksantīna noteikšana | Standarts spēkā |
21327 | LVS EN 14352:2004 | Pārtikas produkti - Fumonizīnu B1 un B2 noteikšana kukurūzas produktos - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Standarts spēkā |
27774 | LVS EN 12823-1:2014 | Pārtikas produkti. A vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju. 1.daļa: Visu E-retinolu un 13-Z-retinolu mērīšana | Standarts spēkā |
68670 | LVS EN ISO 6887-3:2017/A1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai. 1.grozījums: Neapstrādātu jūras gliemežu paraugu sagatavošana (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
13798 | LVS EN 1379:2016 | Pārtikas produkti. Ciklamāta un saharīna noteikšana šķidrajos pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
Attēlo no 221. līdz 230. no pavisam 649 ieraksta(-iem).