Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13903LVS EN 1376:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
13795LVS EN 1376:2001+ACPārtikas produkti - Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos - Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
31805LVS EN 13751:2009Pārtikas produkti. Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot fotostimulējošu luminiscenciStandarts spēkā
13875LVS EN 13751:2003Pārtikas produkti - Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot fotostimulējošu luminiscenciAtcelts
69630LVS EN 13708:2022Pārtikas produkti. Kristālisko cukuru saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopijuStandarts spēkā
13825LVS EN 13708:2002Pārtikas produkti - Apstaroto, kristālisko cukuru saturošu pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopijuAtcelts
13839LVS EN 13585:2003Pārtikas produkti - Fumonizīnu B1 un B2 noteikšana kukurūzā - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju (HPLC) ar cietās fāzes ekstrakcijas attīrīšanuAtcelts
13812LVS EN 13401:2001Pārtikas produktu un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Clostridium perfringens uzskaitei - Koloniju skaitīšanas metodikaAtcelts
13852LVS EN 13191-2:2001Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 2.daļa: Neorganiskā bromīda noteikšanaStandarts spēkā
13851LVS EN 13191-1:2001Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 1.daļa: Kopējā bromīda kā neorganiskā bromīda noteikšanaStandarts spēkā
Attēlo no 271. līdz 280. no pavisam 649 ieraksta(-iem).