CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
27743 | EN 12393-2:2008 | Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 2. daļa: Ekstrakcijas un attīrīšanas metodes | Atcelts |
27014 | EN ISO 6579:2002/A1:2007 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von Salmonella spp. - ÄNDERUNG 1: Anhang D: Nachweis von Salmonella spp. in Tierkot und in Umgebungsprobenproben aus der Primärpoduktion (ISO 6579:2002/Amd.1:2007) | Atcelts |
62812 | LVS EN ISO 6888-1:1999/A2:2018 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agara barotni. 2.grozījums: Alternatīva validācijas testa iekļaušana ar RPFA punkcijas metodi (ISO 6888-1:1999/Amd 2:2018) | Atcelts |
59273 | LVS CEN/TS 15634-5:2016 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 5.daļa: Sinepes (Sinapis alba) un soja (Glycine max). Specifiskas DNS sekvences kvalitatīva noteikšana vārītās desās ar reālā laika PCR | Atcelts |
13807 | EN ISO 11290-2:1998 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis und die Zählung von Listeria monocytogenes - Teil 2: Zählverfahren (ISO 11290-2:1998) | Atcelts |
31691 | CEN ISO/TS 11133-2:2003/A1:2011 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā. 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanā. 1. grozījums: Testa mikroorganismi, ko parasti izmanto barotnēs (ISO/TS 11133-2:2003/AMD 1:2011) | Atcelts |
13830 | EN ISO 15141-2:1998 | Lebensmittel - Bestimmung von Ochratoxin A in Getreide und Getreideerzeugnissen - Teil 2: Hochleistungs-flüssigchromatographisches Verfahren mit Bicarbonatreinigung (ISO 15141-2:1998) | Atcelts |
59270 | LVS CEN/TS 15634-3:2016 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
13853 | EN ISO 16140:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Arbeitsvorschrift für die Validierung alternativer Verfahren (ISO 16140:2003) | Atcelts |
13804 | EN 12393-3:1998 | Aliments non gras - Méthodes multirésidus de détermination par chromatographie en phase gazeuse de résidus de pesticides - Partie 3: Détermination et essais de confirmation | Atcelts |
Attēlo no 271. līdz 280. no pavisam 649 ieraksta(-iem).