CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13888 | LVS EN 13805:2003 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Augstspiediena mineralizācija | Atcelts |
28681 | LVS CEN ISO/TS 22117:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Īpašās prasības un norādījumi prasmju pārbaudēm, izmantojot starplaboratoriju salīdzināšanas rezultātus (ISO/TS 22117:2010) | Atcelts |
21738 | EN ISO 11290-2:1998/A1:2004 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis und die Zählung von Listeria monocytogenes - Teil 2: Zählverfahren - Änderung 1: Veränderung des Zählmediums (ISO 11290-2:1998/FDAM 1) | Atcelts |
13827 | LVS EN 1788:1996 | Lebensmittel -Nachweis von bestrahlten Lebensmitteln, von denen Silikatmineralien isoliert werden können - Verfahren mittels Thermolumineßenz | Atcelts |
29305 | LVS EN 15842:2010 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgie apsvērumi un metožu validēšana | Atcelts |
26015 | LVS EN 10283:2010 | Korozijizturīga tērauda lējumi | Atcelts |
36892 | FprCEN/TS 15634-2 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 2. daļa: Selerija (Apium graveolens). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
22956 | EN ISO 6579:2002/AC:2003 | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp (ISO 6579:2002) | Atcelts |
28720 | CEN ISO/TS 11133-1:2009 | Pārtikas produktu un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu sagatavošanā un ražošanā. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi laboratorijas barotņu sagatavošanas kvalitātes nodrošināšanai (ISO/TS 11133-1:2009) | Atcelts |
27744 | EN 12393-3:2008 | Augu cilmes pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu gāzhromatogrāfiska noteikšana ar vairākatlikumu metodēm. 3. daļa: Noteikšana un apstiprināšanas testi | Atcelts |
Attēlo no 291. līdz 300. no pavisam 649 ieraksta(-iem).