CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40275 | LVS CEN ISO/TS 18867:2016 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Patogēno Yersinia enterocolitica un Yersinia pseudotuberculosis noteikšana (ISO/TS 18867:2015) | Standarts spēkā |
33048 | LVS CEN ISO/TS 17919:2014 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Veiktspējas prasības. A, B, E un F tipa botulīna neirotoksīnu ražojošu klostrīdiju noteikšana (ISO/TS 17919:2013) | Standarts spēkā |
38169 | LVS CEN ISO/TS 17728:2015 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Paraugu ņemšanas metodes pārtikas un dzīvnieku barības paraugu mikrobioloģiskajai analīzei (ISO/TS 17728:2015) | Standarts spēkā |
37417 | LVS CEN ISO/TS 15216-2:2013 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa horizontālai noteikšanai pārtikā lietojot reālā laika RT-PCR. 2. daļa: Kvalitatīvā noteikšanas metode (ISO/TS 15216-2:2013, koriģētā versija 2013-05-01) | Atcelts |
37416 | LVS CEN ISO/TS 15216-1:2013 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa horizontālai noteikšanai pārtikā lietojot reālā laika RT-PCR. 1. daļa: Kvantitatīvā noteikšanas metode (ISO/TS 15216-1:2013, koriģētā versija 2013-05-01) | Atcelts |
35964 | LVS CEN ISO/TS 13136:2012 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Uz reālā laika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) principu balstīta metode pārtikā sastopamo patogēnu noteikšanai. Horizontālā metode Šiga (Shiga) toksīnus producējošās Escherichia coli (STEC) konstatēšanai un serogrupu O157, O111, O26, O103 un O145 noteikšanai (ISO/TS 13136:2012) | Standarts spēkā |
31691 | LVS CEN ISO/TS 11133-2:2004 /A1:2011 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā. 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanā. 1. grozījums: Testa mikroorganismi, ko parasti izmanto barotnēs (ISO/TS 11133-2:2003/AMD 1:2011) | Atcelts |
13898 | LVS CEN ISO/TS 11133-2:2004 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija - Norādījumi barotņu gatavošanā un ražošanā - 2.daļa: Praktiskie norādījumi barotņu veiktspējas testēšanā | Atcelts |
28720 | LVS CEN ISO/TS 11133-1:2009 | Pārtikas produktu un lopbarības mikrobioloģija. Norādījumi barotņu sagatavošanā un ražošanā. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi laboratorijas barotņu sagatavošanas kvalitātes nodrošināšanai (ISO/TS 11133-1:2009) | Atcelts |
37753 | LVS CEN ISO/TS 10272-3:2010 /AC:2012 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. daļa: Puskvantitatīva metode. 1.tehniskais koriģējums (ISO/TS10272-3:2010/Cor 1:2011) | Atcelts |
Attēlo no 351. līdz 360. no pavisam 649 ieraksta(-iem).