Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13802LVS EN 12396-1:2003Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 1.daļa: Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
41367LVS EN ISO 4833-2:2014 /AC:2014Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2. daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1. tehniskais koriģējums (ISO 4833-2:2013/Cor 1:2014)Standarts spēkā
40054LVS EN ISO 17604:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikrobioloģiskai analīzei paredzētu paraugu ņemšana no liemeņiem (ISO 17604:2015)Standarts spēkā
39476LVS EN ISO 21528-2:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Enterobacteriaceae noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālās metodes. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas metode (ISO 21528-2:2017)Standarts spēkā
40461LVS EN ISO 6887-4:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 4.daļa. Īpaši noteikumi dažādu izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-4:2017, koriģētā versija 2021-03)Standarts spēkā
40291LVS EN 17252:2020Pārtikas produkti. Fomopsīna A noteikšana lupīnu sēklās un no lupīnas iegūtos produktos ar HPLC-MS/MSStandarts spēkā
69403LVS CEN/TS 17743:2022Pārtikas produkti. Pesticīdu atlieku noteikšana ar etilacetāta ekstraktu, lietojot GC- un LC-MS/MS (SweEt)Standarts spēkā
69631LVS EN 1787:2022Pārtikas produkti. Celulozi saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopijuStandarts spēkā
40289LVS EN 17250:2020Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana garšvielās, lakricā, kakao un kakao produktos ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLDStandarts spēkā
67774LVS EN ISO 21572:2020Pārtikas produkti. Molekulāro biomarķieru analīze. Imūnķīmiskās metodes proteīnu noteikšanai un kvantifikācijai (ISO 21572:2019)Standarts spēkā
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 649 ieraksta(-iem).