CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13802 | LVS EN 12396-1:2003 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 1.daļa: Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
41367 | LVS EN ISO 4833-2:2014 /AC:2014 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2. daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1. tehniskais koriģējums (ISO 4833-2:2013/Cor 1:2014) | Standarts spēkā |
40054 | LVS EN ISO 17604:2016 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikrobioloģiskai analīzei paredzētu paraugu ņemšana no liemeņiem (ISO 17604:2015) | Standarts spēkā |
39476 | LVS EN ISO 21528-2:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Enterobacteriaceae noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālās metodes. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas metode (ISO 21528-2:2017) | Standarts spēkā |
40461 | LVS EN ISO 6887-4:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 4.daļa. Īpaši noteikumi dažādu izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-4:2017, koriģētā versija 2021-03) | Standarts spēkā |
40291 | LVS EN 17252:2020 | Pārtikas produkti. Fomopsīna A noteikšana lupīnu sēklās un no lupīnas iegūtos produktos ar HPLC-MS/MS | Standarts spēkā |
69403 | LVS CEN/TS 17743:2022 | Pārtikas produkti. Pesticīdu atlieku noteikšana ar etilacetāta ekstraktu, lietojot GC- un LC-MS/MS (SweEt) | Standarts spēkā |
69631 | LVS EN 1787:2022 | Pārtikas produkti. Celulozi saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Standarts spēkā |
40289 | LVS EN 17250:2020 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana garšvielās, lakricā, kakao un kakao produktos ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLD | Standarts spēkā |
67774 | LVS EN ISO 21572:2020 | Pārtikas produkti. Molekulāro biomarķieru analīze. Imūnķīmiskās metodes proteīnu noteikšanai un kvantifikācijai (ISO 21572:2019) | Standarts spēkā |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 649 ieraksta(-iem).