Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
58923prEN ISO 21567 revMicrobiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Shigella spp.Izstrādē
40288prEN 17424Pārtikas produkti. Aflatoksīnu noteikšana garšvielās, izņemot papriku, ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLD ar pēckolonnas derivatizācijuIzstrādē
26057EN 15517:2008Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Neorganiskā arsēna satura noteikšana jūras aļģēs ar hidrīdveides atomabsorbcijas spektrometriju (HGAAS) pēc ekstrakcijas ar skābiIzstrādē
29303EN 15764:2009Pārtika. Mikroelementu noteikšana. Alvas noteikšana ar liesmas un grafīta krāsns atomabsorbcijas spektrometriju (FAAS un GFAAS) pēc augstspiediena mineralizācijasIzstrādē
27754-Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in cocoa powder - HPLC method with clean-up on immunoaffinity columnIzstrādē
29306CEN/TS 15633-2:2013Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit immunologischen Verfahren - Teil 2: Quantitative Bestimmung von Haselnuss mit einem Enzym-Immunoassayverfahren unter Verwendung von monoklonalen Antikörpern und Proteindetektion mit BicinchoninsäureIzstrādē
35374EN 16802:2016Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Neorganiskā arsēna noteikšana jūras un augu izcelsmes produktos ar anjonu apmaiņas metodi HPLC ICP-MSIzstrādē
13861EN 14131:2003Foodstuffs - Determination of folate by microbiological assayIzstrādē
35379EN 16857:2017Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS)Izstrādē
27788-Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von potentiell enteropathogenen Vibrio spp. - Teil 2: Nachweis von anderen Spezies als vibrio parahaemolyticus und vibrio choleraeIzstrādē
Attēlo no 551. līdz 560. no pavisam 649 ieraksta(-iem).