CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40528 | LVS EN ISO 6887-3:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-3:2017) | Standarts spēkā |
13886 | LVS EN ISO 6887-3:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 3.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot zivis un zivju izstrādājumus | Atcelts |
40459 | LVS EN ISO 6887-2:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 2.daļa: Īpaši noteikumi gaļu un gaļas izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-2:2017) | Standarts spēkā |
13884 | LVS EN ISO 6887-2:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 2.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot gaļu un gaļas izstrādājumus | Atcelts |
40458 | LVS EN ISO 6887-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 1.daļa: Vispārīgi noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanai (ISO 6887-1:2017) | Standarts spēkā |
13817 | LVS EN ISO 6887-1:1999 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 1.daļa: Vispārējie noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanai | Atcelts |
24678 | LVS EN ISO 6579:2003 /AC:2006 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella spp. noteikšanai | Atcelts |
27014 | LVS EN ISO 6579:2003 /A1:2007 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonellas spp noteikšanai. 1. grozījums: D pielikums: Salmonellas spp noteikšana dzīvnieku izkārnījumos un ražošanas sākumstadijas vides paraugos | Atcelts |
13866 | LVS EN ISO 6579:2003 A | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Salmonellas spp noteikšanai | Atcelts |
22956 | LVS EN ISO 6579:2002/AC:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von Salmonellen spp (ISO 6579:2002) | Atcelts |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 649 ieraksta(-iem).