CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 40461 | LVS EN ISO 6887-4:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 4.daļa. Īpaši noteikumi dažādu izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-4:2017, koriģētā versija 2021-03) | Standarts spēkā |
| 24597 | LVS EN ISO 6887-4:2004 /AC:2005 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus) | Atcelts |
| 31741 | LVS EN ISO 6887-4:2004 /A1:2012 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus (ISO 6887-4:2003/Amd 1:2011) | Atcelts |
| 13887 | LVS EN ISO 6887-4:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus) | Atcelts |
| 68670 | LVS EN ISO 6887-3:2017/A1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai. 1.grozījums: Neapstrādātu jūras gliemežu paraugu sagatavošana (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
| 40528 | LVS EN ISO 6887-3:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-3:2017) | Standarts spēkā |
| 13886 | LVS EN ISO 6887-3:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 3.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot zivis un zivju izstrādājumus | Atcelts |
| 40459 | LVS EN ISO 6887-2:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 2.daļa: Īpaši noteikumi gaļu un gaļas izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-2:2017) | Standarts spēkā |
| 13884 | LVS EN ISO 6887-2:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 2.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot gaļu un gaļas izstrādājumus | Atcelts |
| 40458 | LVS EN ISO 6887-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 1.daļa: Vispārīgi noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanai (ISO 6887-1:2017) | Standarts spēkā |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
