Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
61387LVS EN 15662:2018Augu izcelsmes pārtikas produkti. Multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai, lietojot uz GC un LC balstītu analīzi pēc acetonitrila ekstrakcijas/atdalīšanas un attīrīšanas ar dispersīvo SPE. Modulārā QuEChERS metodeStandarts spēkā
38169LVS CEN ISO/TS 17728:2015Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Paraugu ņemšanas metodes pārtikas un dzīvnieku barības paraugu mikrobioloģiskajai analīzei (ISO/TS 17728:2015)Standarts spēkā
35382LVS EN 16858:2017Pārtikas produkti. Melamīna un cianūrskābes noteikšana pārtikas produktos ar šķidruma hromatogrāfiju un tandēma masas spektrometriju (LC-MS/MS)Standarts spēkā
39289LVS EN ISO 16649-3:2015Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode beta-glikuronidāzes-pozitīvo Escherichia coli uzskaitīšanai. 3.daļa: Noteikšana un visticamākā skaitļa metode, lietojot 5-brom-4-hlor-3-indolil-beta-D-glikuronīdu (ISO 16649-3:2015, koriģētā versija 2016-12-15)Standarts spēkā
37307LVS CEN/TR 16699:2014Pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar GC-MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametriStandarts spēkā
37298LVS EN 14164:2014Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas hromatogrāfijuStandarts spēkā
13855LVS EN 12396-3:2001Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 3.daļa: UV spektrometriskā ksantogenāta metodeStandarts spēkā
64987LVS EN 15842:2020Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgi apsvērumi un metožu validācijaStandarts spēkā
13802LVS EN 12396-1:2003Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 1.daļa: Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
65471LVS EN ISO 15216-2:2020Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 2.daļa: Noteikšanas metode (ISO 15216-2:2019)Standarts spēkā
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 649 ieraksta(-iem).