CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
68130 | LVS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana. 1.grozījums: Plašāks inkubācijas temperatūru diapazons, D pielikuma statusa grozījums un MSRV un SC sastāva korekcija (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
35252 | LVS EN ISO 6579-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana (ISO 6579-1:2017) | Standarts spēkā |
41367 | LVS EN ISO 4833-2:2014 /AC:2014 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2. daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1. tehniskais koriģējums (ISO 4833-2:2013/Cor 1:2014) | Standarts spēkā |
30277 | LVS EN ISO 4833-2:2014 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2. daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras (ISO 4833-2:2013) | Standarts spēkā |
32913 | LVS EN ISO 4833-1:2014 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 1. daļa: Koloniju skaitīšana ar aplietas plātnes metodi pie 30 °C temperatūras (ISO 4833-1:2013) | Standarts spēkā |
33702 | LVS EN ISO 24276:2006 /A1:2013 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Vispārīgās prasības un definīcijas (ISO 24276:2006/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
21330 | LVS EN ISO 24276:2006 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Vispārīgās prasības un definīcijas | Standarts spēkā |
68868 | LVS EN ISO 23036-2:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes Anisakidae L3 kāpuru noteikšanai zivīs un zivju izstrādājumos. 2. daļa. Mākslīgās sagremošanas tests (ISO 23036-2:2021) | Standarts spēkā |
68869 | LVS EN ISO 23036-1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes Anisakidae L3 kāpuru noteikšanai zivīs un zivju izstrādājumos. 1. daļa. UV presesēšanas metode (ISO 23036-1:2021) | Standarts spēkā |
27786 | LVS EN ISO 22964:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Cronobacter spp. noteikšanai (ISO 22964:2017) | Standarts spēkā |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 649 ieraksta(-iem).