CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
31710 | LVS EN 14133:2009 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana vīnā un alū. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Standarts spēkā |
28507 | LVS EN ISO 22118:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Veiktspējas prasības (ISO 22118:2011) | Standarts spēkā |
35368 | LVS EN 16204:2012 | Pārtikas produkti. Lipofilo aļģu toksīnu (okadīnskābes grupas toksīni, jesotoksīni, azaspiracīdi, pektenotoksīni) noteikšana vēžveidīgajos un vēžveidīgo produktos ar LC-MS/MS metodi | Standarts spēkā |
37106 | LVS CEN/TR 16338:2012 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Veidne informācijas sniegšanai par imunoloģiskajām un molekulārbioloģiskajām metodēm | Standarts spēkā |
72984 | EN 13806-2:2025 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 2 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par spectrométrie de fluorescence atomique (SFA) - Génération de vapeurs froides après digestion sous pression | Standarts spēkā |
29306 | LVS CEN/TS 15633-2:2013 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 2. daļa: Zemesriekstu kvantitatīvā noteikšana ar imunofermenta analīzi, izmantojot monoklonālās antivielas un bicinhonīnskābes-olbaltumvielu noteikšanas metodi | Standarts spēkā |
74320 | EN 17855:2024 | Foodstuffs - Minimum performance requirements for quantitative measurement of the food allergens milk, egg, peanut, hazelnut, almond, walnut, cashew, pecan nut, brazil nut, pistachio nut, macadamia nut, wheat, lupine, sesame, mustard, soy, celery, fish, molluscs and crustaceans | Standarts spēkā |
35378 | LVS CEN/TS 16621:2014 | Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos, lietojot augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metodi ar fluorescences detektēšanu (HPLC-FD) | Standarts spēkā |
31711 | LVS EN 14132:2009 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Standarts spēkā |
27771 | LVS EN 14166:2009 | Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana mikrobioloģiski | Standarts spēkā |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 649 ieraksta(-iem).