CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13892 | LVS EN ISO 21572:2004 | Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes - Uz olbaltuma bāzētas metodes | Atcelts |
32609 | LVS EN ISO 21571:2005 /A1:2013 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas analīzes. Nukleīnskābes ekstrakcija. 1. grozījums (ISO 21571:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
13890 | LVS EN ISO 21571:2005 | Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas analīzes - Nukleīnskābes ekstrakcija | Standarts spēkā |
27899 | LVS EN ISO 21570:2006 /AC:2007 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Kvantitatīvās nukleīnskābju metodes | Standarts spēkā |
32608 | LVS EN ISO 21570:2006 /A1:2013 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Kvantitatīvās nukleīnskābju metodes (ISO 21570:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
13893 | LVS EN ISO 21570:2006 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Kvantitatīvās nukleīnskābju metodes | Standarts spēkā |
32607 | LVS EN ISO 21569:2006 /A1:2013 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes. Kvalitatīvās nukleīnskābju metodes. 1. grozījums (ISO 21569:2005/Amd 1:2013) | Standarts spēkā |
13891 | LVS EN ISO 21569:2006 | Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes - Kvalitatīvās nukleīnskābju metodes | Standarts spēkā |
22158 | LVS EN ISO 21567:2005 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Shigella spp noteikšanai | Standarts spēkā |
39476 | LVS EN ISO 21528-2:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Enterobacteriaceae noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālās metodes. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas metode (ISO 21528-2:2017) | Standarts spēkā |
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 649 ieraksta(-iem).