CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
66616 | LVS CEN/TS 17061:2020 | Pārtikas produkti. Vadlīnijas pesticīdu atlieku un organisko piesārņotāju kalibrēšanai un kvantitatīvai noteikšanai, lietojot hromatogrāfijas metodes | Standarts spēkā |
64987 | LVS EN 15842:2020 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgi apsvērumi un metožu validācija | Standarts spēkā |
65471 | LVS EN ISO 15216-2:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 2.daļa: Noteikšanas metode (ISO 15216-2:2019) | Standarts spēkā |
59848 | LVS EN ISO 18593:2018 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālās metodes virsmas paraugu ņemšanai (ISO 18593:2018) | Standarts spēkā |
40298 | LVS EN 17280:2020 | Pārtikas produkti. Zearalenona un trihotecēnu, ieskaitot dezoksinivalenolu un tā acetilētos atvasinājumus (3-acetil-dezoksinivalenolu un 15-acetil-dezoksinivalenolu), nivalenola T-2 toksīnu un HT-2 toksīnu, noteikšana labībā un graudaugu produktos ar LC-MS/MS | Standarts spēkā |
67774 | LVS EN ISO 21572:2020 | Pārtikas produkti. Molekulāro biomarķieru analīze. Imūnķīmiskās metodes proteīnu noteikšanai un kvantifikācijai (ISO 21572:2019) | Standarts spēkā |
64988 | LVS EN 15633-1:2020 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 1.daļa: Vispārīgās nostādnes | Standarts spēkā |
64990 | LVS EN 15634-2:2020 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 2.daļa: Selerija (Apium graveolens). Konkrētas DNS sekvences noteikšana vārītās desās, lietojot reālā laika polimerāzes ķēdes reakciju (PCR) | Standarts spēkā |
64989 | LVS EN 15634-1:2020 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 1.daļa: Vispārīgās nostādnes | Standarts spēkā |
72068 | LVS EN 15634-5:2023 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 5.daļa: Sinepes (Sinapis alba) un soja (Glycine max). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Standarts spēkā |
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 649 ieraksta(-iem).