Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
66616LVS CEN/TS 17061:2020Pārtikas produkti. Vadlīnijas pesticīdu atlieku un organisko piesārņotāju kalibrēšanai un kvantitatīvai noteikšanai, lietojot hromatogrāfijas metodesStandarts spēkā
13842LVS EN 12823-2:2001Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju A vitamīna noteikšanai - 2.daļa: Beta-karotīna noteikšanaStandarts spēkā
64987LVS EN 15842:2020Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgi apsvērumi un metožu validācijaStandarts spēkā
27774LVS EN 12823-1:2014Pārtikas produkti. A vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju. 1.daļa: Visu E-retinolu un 13-Z-retinolu mērīšanaStandarts spēkā
34495LVS EN ISO 16140-1:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 1.daļa: Vārdnīca (ISO 16140-1:2016)Standarts spēkā
13905LVS EN 1378:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Aspartama noteikšana pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
35379LVS EN 16857:2017Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS)Standarts spēkā
35381LVS EN 16620:2015Pārtikas produktu analīze. Furāna noteikšana kafijā un kafijas produktos ar augšgala gāzu hromatogrāfiju un masas spektrometriju (HG GC-MS)Standarts spēkā
13903LVS EN 1376:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
13798LVS EN 1379:2016Pārtikas produkti. Ciklamāta un saharīna noteikšana šķidrajos pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 649 ieraksta(-iem).