Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14730EN ISO 13366-1:1997Lait - Dénombrement des cellules somatiques - Partie 1: Méthode au microscope (ISO 13366-1:1997)Atcelts
38566LVS EN ISO 9233-1:2013Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 1. daļa: Molekulārās absorbcijas spektrofotometriskā metode siera mizai (ISO 9233-1:2007 including Amd 1:2012)Atcelts
14762EN ISO 8381:2000Säuglingsnahrung auf Milchbasis - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 8381:2000)Atcelts
14761LVS EN ISO 7328:2001Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14759LVS EN ISO 1854:2001Sūkalu siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14754LVS EN ISO 2450:2001Krējums - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
21997EN ISO 14673-2:2001/AC:2002Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 2: Verfahren mit segmentierter Fließanalyse (Routineverfahren) (ISO 14673-2:2001)Atcelts
14741LVS EN ISO 13366-2:1997Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 2.daļa: Elektroniskā daļiņu skaitīšanas metodeAtcelts
21998EN ISO 14673-3:2001/AC:2002Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 3: Verfahren mit Cadmiumreduktion und Fließinjektionsanalyse mit In-line-Dialyse (Routineverfahren) (ISO14673-3:2001)Atcelts
14759EN ISO 1854:1999Molkenkäse - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 1854:1999)Atcelts
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 220 ieraksta(-iem).