Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14729EN ISO 11816-1:2000Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase mit einem fluorimetrischen Verfahren - Teil 1: Milch und flüssige Milchprodukte (ISO 11816-1:1997)Atcelts
24215LVS EN ISO 17678:2010Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu analīzi, izmantojot gāzu hromatogrāfiju (References metode) (ISO 17678:2010)Atcelts
14732LVS EN ISO 1211:1995Piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14755LVS EN ISO 11816-2:2003Piens un piena produkti - Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana - 2.daļa: Fluorometriskā metode sieramAtcelts
26983LVS EN ISO 6785:2007Piens un piena produkti. Salmonellas spp. NoteikšanaAtcelts
14739LVS EN ISO 5764:2003Piens - Sasalšanas punkta noteikšana - Termorezistora krioskopa metode (References metode)Atcelts
14764LVS EN ISO 14673-3:2002Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode)Atcelts
22027EN ISO 1735:2004Käse und Schmelzkäse - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 1735:2004)Atcelts
14737LVS EN ISO 14673-1:2002Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometrijuAtcelts
40604FprEN ISO 16297Milch - Bestimmung der Gesamtkeimzahl - Protokoll für die Bewertung alternativer Verfahren (ISO 16297:2013)Atcelts
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 220 ieraksta(-iem).