Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21997EN ISO 14673-2:2001/AC:2002Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 2: Verfahren mit segmentierter Fließanalyse (Routineverfahren) (ISO 14673-2:2001)Atcelts
14744LVS EN ISO 8968-2:2002Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 2.daļa: Metode, lietojot dedzināšanas bloku (Makro metode)Atcelts
14761LVS EN ISO 7328:2001Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
21998LVS EN ISO 14673-3:2001/AC:2002Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 3: Verfahren mit Cadmiumreduktion und Fließinjektionsanalyse mit In-line-Dialyse (Routineverfahren) (ISO14673-3:2001)Atcelts
14762LVS EN ISO 8381:2001Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
21997LVS EN ISO 14673-2:2001/AC:2002Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 2: Verfahren mit segmentierter Fließanalyse (Routineverfahren) (ISO 14673-2:2001)Atcelts
14741LVS EN ISO 13366-2:1997Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 2.daļa: Elektroniskā daļiņu skaitīšanas metodeAtcelts
14737LVS EN ISO 14673-1:2002Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometrijuAtcelts
14730EN ISO 13366-1:1997Lait - Dénombrement des cellules somatiques - Partie 1: Méthode au microscope (ISO 13366-1:1997)Atcelts
37640LVS EN ISO 11816-1:2014Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzes (ISO 11816-1:2013)Atcelts
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 221 ieraksta(-iem).