Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
37566LVS EN ISO 8968-4:2001/AC:2012Lait - Détermination de la teneur en azote - Partie 4: Détermination de la teneur en azote non protéique - Rectificatif technique 1 (ISO 8968-4:2001/Cor 1:2011) 
14757LVS EN ISO 18330:2004Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnofermentatīvo vai receptoru analīzi antibakteriālo līdzekļu atlieku noteikšanaiStandarts spēkā
22989LVS EN ISO 14673-2:2004Piens un piena produkti. Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Segmentētās plūsmas analīzes metode (Rutīnas metode)Standarts spēkā
22988LVS EN ISO 14673-1:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometrijuStandarts spēkā
22028LVS EN ISO 5534:2004Siers un kausētais siers - Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
14740LVS EN ISO 13969:2005Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt mikrobioloģisko inhibitoru testēšanuStandarts spēkā
22031LVS EN ISO 17189:2004Sviests, pārtikas tauki un ziežamie tauki - Tauku satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
26228LVS EN ISO 14637:2007Piens. Urīnvielu satura noteikšana. Fermentatīvā metode, izmantojot ph nevienādību. (References metode)Standarts spēkā
26984LVS EN ISO 8968-3:2007Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode)Standarts spēkā
23478LVS EN ISO 22160:2007Piens un piena dzērieni. Sārmainās fosfotāzes aktivitātes noteikšana. Metode ar fermentatīvu fotoaktivācijas sistēmu (EPAS)Standarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 220 ieraksta(-iem).