Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
37566LVS EN ISO 8968-4:2001/AC:2012Lait - Détermination de la teneur en azote - Partie 4: Détermination de la teneur en azote non protéique - Rectificatif technique 1 (ISO 8968-4:2001/Cor 1:2011) 
33551LVS EN ISO 13366-1:2008 /AC:2010Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009)Standarts spēkā
22990LVS EN ISO 14673-3:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode)Standarts spēkā
30540LVS EN ISO 1854:2009Sūkalu siers. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1854:2008)Standarts spēkā
76764EN ISO 11816-2:2024Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2024)Standarts spēkā
38096LVS EN ISO 8968-1:2014Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 1. daļa: Kjeldāla metode un kopproteīna satura aprēķināšana (ISO 8968-1:2014)Standarts spēkā
24915LVS EN ISO 13366-2:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatācijuStandarts spēkā
27171LVS EN ISO 5943:2007Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaStandarts spēkā
38569LVS EN ISO 5536:2013Piena tauku produkti. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 5536:2009)Standarts spēkā
38568LVS EN ISO 12779:2013Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011)Standarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 220 ieraksta(-iem).