CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 14744 | LVS EN ISO 8968-2:2002 | Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 2.daļa: Metode, lietojot dedzināšanas bloku (Makro metode) | Atcelts |
| 14741 | EN ISO 13366-2:1997 | Lait - Dénombrement des cellules somatiques - Partie 2: Méthode au compteur électronique de particules (ISO 13366-2:1997) | Atcelts |
| 14747 | LVS EN ISO 8968-5:2002 | Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 5.daļa: Olbaltumvielu slāpekļa satura noteikšana | Atcelts |
| 14728 | LVS EN ISO 8261:2002 | Piens un piena produkti - Vispārīgie norādījumi testa paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālatšķaidījumu sagatavošanai mikrobioloģiskai pārbaudei | Atcelts |
| 14742 | LVS EN ISO 13366-3:1997 | Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 3.daļa. Fluoro-opto-elektroniskā metode | Atcelts |
| 14763 | LVS EN ISO 14673-2:2002 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Segmentētās plūsmas analīzes metode (Rutīnas metode) | Atcelts |
| 14737 | LVS EN ISO 14673-1:2002 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometriju | Atcelts |
| 14764 | LVS EN ISO 14673-3:2002 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode) | Atcelts |
| 14739 | LVS EN ISO 5764:2003 | Piens - Sasalšanas punkta noteikšana - Termorezistora krioskopa metode (References metode) | Atcelts |
| 14755 | LVS EN ISO 11816-2:2003 | Piens un piena produkti - Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana - 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram | Atcelts |
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
