Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
22029LVS EN ISO 5537:2004Sausais piens - Mitruma noteikšana (References metode)Atcelts
14731LVS EN ISO 4833:2003 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. Koloniju skaitīšanas metode pie 30° CAtcelts
14733EN ISO 3727:1995Beurre - Détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse sur la même prise d'essai (Méthode de référence) (ISO 3727:1977)Atcelts
14750LVS EN ISO 14971:2003 /A1:2003Medicīniskās ierīces - Riska pārvaldības pielietojums medicīniskām ierīcēmAtcelts
14738EN ISO 707:1997Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:1997)Atcelts
14742EN ISO 13366-3:1997Milk - Enumeration of somatic cells - Part 3: Fluoro-opto-electronic method (ISO 13366-3:1997)Atcelts
14748EN ISO 1211:2001Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:1999)Atcelts
14730LVS EN ISO 13366-1:1997Milch - Zählung somatischer Zellen - Teil 1: Mikroskopisches Verfahren (ISO 13366-1:1997)Atcelts
14753LVS EN ISO 1737:2001Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14753EN ISO 1737:1999Lait concentré sucré et non sucré - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 1737:1999)Atcelts
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 221 ieraksta(-iem).