CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 22029 | LVS EN ISO 5537:2004 | Sausais piens - Mitruma noteikšana (References metode) | Atcelts |
| 14731 | LVS EN ISO 4833:2003 A | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. Koloniju skaitīšanas metode pie 30° C | Atcelts |
| 14733 | EN ISO 3727:1995 | Beurre - Détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse sur la même prise d'essai (Méthode de référence) (ISO 3727:1977) | Atcelts |
| 14750 | LVS EN ISO 14971:2003 /A1:2003 | Medicīniskās ierīces - Riska pārvaldības pielietojums medicīniskām ierīcēm | Atcelts |
| 14738 | EN ISO 707:1997 | Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:1997) | Atcelts |
| 14742 | EN ISO 13366-3:1997 | Milk - Enumeration of somatic cells - Part 3: Fluoro-opto-electronic method (ISO 13366-3:1997) | Atcelts |
| 14748 | EN ISO 1211:2001 | Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:1999) | Atcelts |
| 14730 | LVS EN ISO 13366-1:1997 | Milch - Zählung somatischer Zellen - Teil 1: Mikroskopisches Verfahren (ISO 13366-1:1997) | Atcelts |
| 14753 | LVS EN ISO 1737:2001 | Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
| 14753 | EN ISO 1737:1999 | Lait concentré sucré et non sucré - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 1737:1999) | Atcelts |
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
