Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
38568LVS EN ISO 12779:2013Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011)Standarts spēkā
22990LVS EN ISO 14673-3:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode)Standarts spēkā
76763EN ISO 11816-1:2024Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
24915LVS EN ISO 13366-2:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatācijuStandarts spēkā
14736LVS EN ISO 14675:2003Piens un piena produkti - Norādījumi kā standartizēti aprakstīt imūnfermentatīvo analīžu rezultātus - Aflatoksīna M1 satura noteikšanaStandarts spēkā
70115EN ISO 16958:2020Milch, Milcherzeugnisse, Säuglingsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung der Fettsäurenzusammensetzung - Verfahren mit Kapillargaschromatographie (ISO 16958:2015)Standarts spēkā
33551EN ISO 13366-1:2008/AC:2009Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009)Standarts spēkā
76764EN ISO 11816-2:2024Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2024)Standarts spēkā
33551LVS EN ISO 13366-1:2008 /AC:2010Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009)Standarts spēkā
38096LVS EN ISO 8968-1:2014Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 1. daļa: Kjeldāla metode un kopproteīna satura aprēķināšana (ISO 8968-1:2014)Standarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 220 ieraksta(-iem).