CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
70115 | EN ISO 16958:2020 | Milch, Milcherzeugnisse, Säuglingsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung der Fettsäurenzusammensetzung - Verfahren mit Kapillargaschromatographie (ISO 16958:2015) | Standarts spēkā |
14750 | LVS EN ISO 3727-2:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
38568 | LVS EN ISO 12779:2013 | Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011) | Standarts spēkā |
24914 | EN ISO 13366-1:2008 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008) | Standarts spēkā |
33551 | EN ISO 13366-1:2008/AC:2009 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009) | Standarts spēkā |
40155 | EN ISO 5534:2004/AC:2013 | Fromages et fromages fondus - Determination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) - Rectificatif technique 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013) | Standarts spēkā |
70134 | EN ISO 24223:2021 | Käse - Leitfaden zur Probenvorbereitung für die physikalische und chemische Prüfung (ISO 24223:2021) | Standarts spēkā |
28704 | EN ISO 13366-2:2006/AC:2007 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006) | Standarts spēkā |
30540 | LVS EN ISO 1854:2009 | Sūkalu siers. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1854:2008) | Standarts spēkā |
24915 | LVS EN ISO 13366-2:2007 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 220 ieraksta(-iem).