CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 26982 | LVS EN ISO 8069:2007 | Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšana | Standarts spēkā |
| 22028 | LVS EN ISO 5534:2004 | Siers un kausētais siers - Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
| 24914 | LVS EN ISO 13366-1:2008 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) | Standarts spēkā |
| 30541 | LVS EN ISO 2450:2009 | Krējums. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 2450:2008) | Standarts spēkā |
| 71006 | LVS CEN ISO/TS 23758:2021 | Vadlīnijas kvalitatīvu skrīninga metožu validēšanai veterināro zāļu atlieku noteikšanai pienā un piena produktos (ISO/TS 23758:2021) | Standarts spēkā |
| 67052 | LVS EN ISO 16297:2020 | Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvu metožu novērtēšanai (ISO 16297:2020) | Standarts spēkā |
| 26228 | LVS EN ISO 14637:2007 | Piens. Urīnvielu satura noteikšana. Fermentatīvā metode, izmantojot ph nevienādību. (References metode) | Standarts spēkā |
| 31166 | LVS EN ISO 1211:2010 | Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010) | Standarts spēkā |
| 23478 | LVS EN ISO 22160:2007 | Piens un piena dzērieni. Sārmainās fosfotāzes aktivitātes noteikšana. Metode ar fermentatīvu fotoaktivācijas sistēmu (EPAS) | Standarts spēkā |
| 22026 | LVS EN ISO 20541:2009 | Piens un piena izstrādājumi. Nitrātu satura noteikšana. Metode ar fermentatīvu reducēšanu un molekulārās absorbcijas spektrometriju pēc Grīsa reakcijas (ISO 20541:2008) | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
