Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
70115EN ISO 16958:2020Milch, Milcherzeugnisse, Säuglingsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung der Fettsäurenzusammensetzung - Verfahren mit Kapillargaschromatographie (ISO 16958:2015)Standarts spēkā
14750LVS EN ISO 3727-2:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
38568LVS EN ISO 12779:2013Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011)Standarts spēkā
24914EN ISO 13366-1:2008Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008)Standarts spēkā
33551EN ISO 13366-1:2008/AC:2009Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009)Standarts spēkā
40155EN ISO 5534:2004/AC:2013Fromages et fromages fondus - Determination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) - Rectificatif technique 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)Standarts spēkā
70134EN ISO 24223:2021Käse - Leitfaden zur Probenvorbereitung für die physikalische und chemische Prüfung (ISO 24223:2021)Standarts spēkā
28704EN ISO 13366-2:2006/AC:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006)Standarts spēkā
30540LVS EN ISO 1854:2009Sūkalu siers. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1854:2008)Standarts spēkā
24915LVS EN ISO 13366-2:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatācijuStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 220 ieraksta(-iem).