Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
26982LVS EN ISO 8069:2007Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšanaStandarts spēkā
22028LVS EN ISO 5534:2004Siers un kausētais siers - Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
24914LVS EN ISO 13366-1:2008Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode)Standarts spēkā
30541LVS EN ISO 2450:2009Krējums. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 2450:2008)Standarts spēkā
71006LVS CEN ISO/TS 23758:2021Vadlīnijas kvalitatīvu skrīninga metožu validēšanai veterināro zāļu atlieku noteikšanai pienā un piena produktos (ISO/TS 23758:2021)Standarts spēkā
67052LVS EN ISO 16297:2020Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvu metožu novērtēšanai (ISO 16297:2020)Standarts spēkā
26228LVS EN ISO 14637:2007Piens. Urīnvielu satura noteikšana. Fermentatīvā metode, izmantojot ph nevienādību. (References metode)Standarts spēkā
31166LVS EN ISO 1211:2010Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010)Standarts spēkā
23478LVS EN ISO 22160:2007Piens un piena dzērieni. Sārmainās fosfotāzes aktivitātes noteikšana. Metode ar fermentatīvu fotoaktivācijas sistēmu (EPAS)Standarts spēkā
22026LVS EN ISO 20541:2009Piens un piena izstrādājumi. Nitrātu satura noteikšana. Metode ar fermentatīvu reducēšanu un molekulārās absorbcijas spektrometriju pēc Grīsa reakcijas (ISO 20541:2008)Standarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 221 ieraksta(-iem).