Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
70126LVS EN ISO 22579:2021Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Fruktānu noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometrisku noteikšanu (HPAEC-PAD) pēc fermentatīvās apstrādes (ISO 22579:2020)Standarts spēkā
70134LVS EN ISO 24223:2022Siers. Norādījumi par paraugu sagatavošanu fizikālai un ķīmiskai testēšanai (ISO 24223:2021)Standarts spēkā
70134EN ISO 24223:2021Käse - Leitfaden zur Probenvorbereitung für die physikalische und chemische Prüfung (ISO 24223:2021)Standarts spēkā
71006CEN ISO/TS 23758:2021Leitlinie für die Validierung qualitativer Screening-Verfahren zur Detektion von Tierarzneimittelrückständen in Milch und Milcherzeugnissen (ISO/TS 23758:2021)Izstrādē
71006LVS CEN ISO/TS 23758:2021Vadlīnijas kvalitatīvu skrīninga metožu validēšanai veterināro zāļu atlieku noteikšanai pienā un piena produktos (ISO/TS 23758:2021)Standarts spēkā
72317EN ISO 23319:2022Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (ISO 23319:2022)Izstrādē
72317LVS EN ISO 23319:2022Siers un kausētais siers, kazeīni un kazeināti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (ISO 23319:2022)Standarts spēkā
74129prEN ISO 16958 revMilch, Milcherzeugnisse, Säuglingsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung der Fettsäurenzusammensetzung - Verfahren mit KapillargaschromatographieIzstrādē
74130prEN ISO 20647 revSäuglingsanfangsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung des Gesamtiods - Massenspektrometrie mit induktiv gekoppeltem Plasma (ICP-MS)Izstrādē
76256LVS EN ISO 5537:2023Sausais piens un sausā piena produkti. Mitruma satura noteikšana (References metode) (ISO 5537:2023)Standarts spēkā
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 220 ieraksta(-iem).