CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
25031 | LVS EN ISO 707:2011 L | Piens un piena produkti. Norādījumi par paraugu ņemšanu (ISO 707:2008) | Standarts spēkā |
26984 | LVS EN ISO 8968-3:2007 | Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) | Standarts spēkā |
26982 | LVS EN ISO 8069:2007 | Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšana | Standarts spēkā |
71006 | LVS CEN ISO/TS 23758:2021 | Vadlīnijas kvalitatīvu skrīninga metožu validēšanai veterināro zāļu atlieku noteikšanai pienā un piena produktos (ISO/TS 23758:2021) | Standarts spēkā |
70115 | LVS EN ISO 16958:2020 | Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Taukskābju sastāva noteikšana. Kapilārās kolonnas gāzes hromatogrāfija (ISO 16958:2015) | Standarts spēkā |
70113 | LVS EN ISO 20647:2020 | Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Kopējā joda satura noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrija (ICP-MS) (ISO 20647:2015) | Standarts spēkā |
24914 | LVS EN ISO 13366-1:2008 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) | Standarts spēkā |
72317 | LVS EN ISO 23319:2022 | Siers un kausētais siers, kazeīni un kazeināti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (ISO 23319:2022) | Standarts spēkā |
65804 | LVS EN ISO 9233-2:2018 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2018) | Standarts spēkā |
30541 | LVS EN ISO 2450:2009 | Krējums. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 2450:2008) | Standarts spēkā |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 220 ieraksta(-iem).