Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
40155LVS EN ISO 5534:2004/AC:2016Siers un kausētais siers. Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode) (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)Standarts spēkā
37565LVS EN ISO 8968-3:2007/AC:2016Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011)Standarts spēkā
40155EN ISO 5534:2004/AC:2013Fromages et fromages fondus - Determination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) - Rectificatif technique 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)Standarts spēkā
28704EN ISO 13366-2:2006/AC:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006)Standarts spēkā
70115EN ISO 16958:2020Milch, Milcherzeugnisse, Säuglingsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung der Fettsäurenzusammensetzung - Verfahren mit Kapillargaschromatographie (ISO 16958:2015)Standarts spēkā
24914EN ISO 13366-1:2008Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008)Standarts spēkā
67244LVS EN ISO 21187:2021Piens. Mikrobioloģiskās kvalitātes kvantitatīva noteikšana. Norādījumi konversijas attiecības noteikšanai un pārbaudei starp alternatīvas metodes un etalonmetodes rezultātiem (ISO 21187:2021)Standarts spēkā
76763EN ISO 11816-1:2024Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
14750LVS EN ISO 3727-2:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
27170LVS EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Standarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 221 ieraksta(-iem).