CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 40155 | LVS EN ISO 5534:2004/AC:2016 | Siers un kausētais siers. Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode) (ISO 5534:2004/Cor 1:2013) | Standarts spēkā |
| 37565 | LVS EN ISO 8968-3:2007/AC:2016 | Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011) | Standarts spēkā |
| 40155 | EN ISO 5534:2004/AC:2013 | Fromages et fromages fondus - Determination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) - Rectificatif technique 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013) | Standarts spēkā |
| 28704 | EN ISO 13366-2:2006/AC:2007 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006) | Standarts spēkā |
| 70115 | EN ISO 16958:2020 | Milch, Milcherzeugnisse, Säuglingsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung der Fettsäurenzusammensetzung - Verfahren mit Kapillargaschromatographie (ISO 16958:2015) | Standarts spēkā |
| 24914 | EN ISO 13366-1:2008 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008) | Standarts spēkā |
| 67244 | LVS EN ISO 21187:2021 | Piens. Mikrobioloģiskās kvalitātes kvantitatīva noteikšana. Norādījumi konversijas attiecības noteikšanai un pārbaudei starp alternatīvas metodes un etalonmetodes rezultātiem (ISO 21187:2021) | Standarts spēkā |
| 76763 | EN ISO 11816-1:2024 | Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024) | Standarts spēkā |
| 14750 | LVS EN ISO 3727-2:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
| 27170 | LVS EN ISO 5764:2009 | Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009) | Standarts spēkā |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
