Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30538LVS EN ISO 1736:2009Sausais piens un sausā piena produkti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1736:2008)Standarts spēkā
22989LVS EN ISO 14673-2:2004Piens un piena produkti. Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Segmentētās plūsmas analīzes metode (Rutīnas metode)Standarts spēkā
67052LVS EN ISO 16297:2020Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvu metožu novērtēšanai (ISO 16297:2020)Standarts spēkā
70112LVS EN ISO 15151:2020Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Minerālu un mikroelementu noteikšana. Induktīvi saistītas plazmas atomemisijas spektrometrijas (ICP-AES) metode (ISO 15151:2018)Standarts spēkā
65803LVS EN ISO 9233-1:2018Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 1.daļa: Molekulārās absorbcijas spektrofotometriskā metode siera mizai (ISO 9233-1:2018)Standarts spēkā
65804LVS EN ISO 9233-2:2018Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2018)Standarts spēkā
14751LVS EN ISO 3727-3:2003Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku satura noteikšana - 3.daļa: Tauku satura aprēķināšanaStandarts spēkā
70122LVS EN ISO 22184:2021Piens un piena produkti. Cukura satura noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometriskās noteikšanas metodi (HPAEC-PAD) (ISO 22184:2021)Standarts spēkā
68635LVS EN ISO 14501:2021Piens un sausais piens. Aflatoksīna M1 satura noteikšana. Attīrīšana ar imūnās afinitātes hromatogrāfiju un noteikšana ar augstas efektivitātes šķidruma hromatogrāfiju (ISO 14501:2021)Standarts spēkā
22026LVS EN ISO 20541:2009Piens un piena izstrādājumi. Nitrātu satura noteikšana. Metode ar fermentatīvu reducēšanu un molekulārās absorbcijas spektrometriju pēc Grīsa reakcijas (ISO 20541:2008)Standarts spēkā
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 220 ieraksta(-iem).