CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
30543 | LVS EN ISO 7208:2009 | Vājpiens, sūkalas un paniņas. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7208:2008) | Standarts spēkā |
30544 | LVS EN ISO 7328:2009 | Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008) | Standarts spēkā |
30545 | LVS EN ISO 8381:2009 | Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 8381:2008) | Standarts spēkā |
76764 | LVS EN ISO 11816-2:2024 | Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram (ISO 11816-2:2024) | Standarts spēkā |
65803 | LVS EN ISO 9233-1:2018 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 1.daļa: Molekulārās absorbcijas spektrofotometriskā metode siera mizai (ISO 9233-1:2018) | Standarts spēkā |
37565 | LVS EN ISO 8968-3:2007/AC:2016 | Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011) | Standarts spēkā |
14751 | LVS EN ISO 3727-3:2003 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku satura noteikšana - 3.daļa: Tauku satura aprēķināšana | Standarts spēkā |
40155 | EN ISO 5534:2004/AC:2013 | Fromages et fromages fondus - Determination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) - Rectificatif technique 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013) | Standarts spēkā |
14749 | LVS EN ISO 3727-1:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 1.daļa: Mitruma satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
14750 | LVS EN ISO 3727-2:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 220 ieraksta(-iem).