Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
70115LVS EN ISO 16958:2020Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Taukskābju sastāva noteikšana. Kapilārās kolonnas gāzes hromatogrāfija (ISO 16958:2015)Standarts spēkā
33551LVS EN ISO 13366-1:2008 /AC:2010Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009)Standarts spēkā
26228LVS EN ISO 14637:2007Piens. Urīnvielu satura noteikšana. Fermentatīvā metode, izmantojot ph nevienādību. (References metode)Standarts spēkā
23478LVS EN ISO 22160:2007Piens un piena dzērieni. Sārmainās fosfotāzes aktivitātes noteikšana. Metode ar fermentatīvu fotoaktivācijas sistēmu (EPAS)Standarts spēkā
26984LVS EN ISO 8968-3:2007Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode)Standarts spēkā
26982LVS EN ISO 8069:2007Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšanaStandarts spēkā
31166LVS EN ISO 1211:2010Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010)Standarts spēkā
24914LVS EN ISO 13366-1:2008Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode)Standarts spēkā
76256LVS EN ISO 5537:2023Sausais piens un sausā piena produkti. Mitruma satura noteikšana (References metode) (ISO 5537:2023)Standarts spēkā
30541LVS EN ISO 2450:2009Krējums. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 2450:2008)Standarts spēkā
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 221 ieraksta(-iem).