Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
76763LVS EN ISO 11816-1:2024Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzes (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
67052LVS EN ISO 16297:2020Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvu metožu novērtēšanai (ISO 16297:2020)Standarts spēkā
65804LVS EN ISO 9233-2:2018Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2018)Standarts spēkā
70122LVS EN ISO 22184:2021Piens un piena produkti. Cukura satura noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometriskās noteikšanas metodi (HPAEC-PAD) (ISO 22184:2021)Standarts spēkā
22026LVS EN ISO 20541:2009Piens un piena izstrādājumi. Nitrātu satura noteikšana. Metode ar fermentatīvu reducēšanu un molekulārās absorbcijas spektrometriju pēc Grīsa reakcijas (ISO 20541:2008)Standarts spēkā
31166LVS EN ISO 1211:2010Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010)Standarts spēkā
25031LVS EN ISO 707:2011 LPiens un piena produkti. Norādījumi par paraugu ņemšanu (ISO 707:2008)Standarts spēkā
27171LVS EN ISO 5943:2007Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaStandarts spēkā
64581LVS EN ISO 17678:2019Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu gāzu hromatogrāfijas analīzi (ISO 17678:2019)Standarts spēkā
38568LVS EN ISO 12779:2013Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011)Standarts spēkā
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 220 ieraksta(-iem).