Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
67052LVS EN ISO 16297:2020Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvu metožu novērtēšanai (ISO 16297:2020)Standarts spēkā
65803LVS EN ISO 9233-1:2018Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 1.daļa: Molekulārās absorbcijas spektrofotometriskā metode siera mizai (ISO 9233-1:2018)Standarts spēkā
27171LVS EN ISO 5943:2007Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaStandarts spēkā
22026LVS EN ISO 20541:2009Piens un piena izstrādājumi. Nitrātu satura noteikšana. Metode ar fermentatīvu reducēšanu un molekulārās absorbcijas spektrometriju pēc Grīsa reakcijas (ISO 20541:2008)Standarts spēkā
31166LVS EN ISO 1211:2010Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010)Standarts spēkā
25031LVS EN ISO 707:2011 LPiens un piena produkti. Norādījumi par paraugu ņemšanu (ISO 707:2008)Standarts spēkā
24915LVS EN ISO 13366-2:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatācijuStandarts spēkā
30538LVS EN ISO 1736:2009Sausais piens un sausā piena produkti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1736:2008)Standarts spēkā
30543LVS EN ISO 7208:2009Vājpiens, sūkalas un paniņas. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7208:2008)Standarts spēkā
71006LVS CEN ISO/TS 23758:2021Vadlīnijas kvalitatīvu skrīninga metožu validēšanai veterināro zāļu atlieku noteikšanai pienā un piena produktos (ISO/TS 23758:2021)Standarts spēkā
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 221 ieraksta(-iem).