CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
76763 | LVS EN ISO 11816-1:2024 | Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzes (ISO 11816-1:2024) | Standarts spēkā |
67052 | LVS EN ISO 16297:2020 | Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvu metožu novērtēšanai (ISO 16297:2020) | Standarts spēkā |
65804 | LVS EN ISO 9233-2:2018 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2018) | Standarts spēkā |
70122 | LVS EN ISO 22184:2021 | Piens un piena produkti. Cukura satura noteikšana. Augstas veiktspējas anjonu apmaiņas hromatogrāfija ar impulsa amperometriskās noteikšanas metodi (HPAEC-PAD) (ISO 22184:2021) | Standarts spēkā |
22026 | LVS EN ISO 20541:2009 | Piens un piena izstrādājumi. Nitrātu satura noteikšana. Metode ar fermentatīvu reducēšanu un molekulārās absorbcijas spektrometriju pēc Grīsa reakcijas (ISO 20541:2008) | Standarts spēkā |
31166 | LVS EN ISO 1211:2010 | Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010) | Standarts spēkā |
25031 | LVS EN ISO 707:2011 L | Piens un piena produkti. Norādījumi par paraugu ņemšanu (ISO 707:2008) | Standarts spēkā |
27171 | LVS EN ISO 5943:2007 | Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšana | Standarts spēkā |
64581 | LVS EN ISO 17678:2019 | Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu gāzu hromatogrāfijas analīzi (ISO 17678:2019) | Standarts spēkā |
38568 | LVS EN ISO 12779:2013 | Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011) | Standarts spēkā |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 220 ieraksta(-iem).