CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14749 | EN ISO 3727-1:2001 | Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes - Teil 1: Bestimmung des Wassergehaltes (Referenzverfahren) (ISO 3727-1:2001) | Izstrādē |
14749 | LVS EN ISO 3727-1:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 1.daļa: Mitruma satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
14750 | LVS EN ISO 14971:2003 /A1:2003 | Medicīniskās ierīces - Riska pārvaldības pielietojums medicīniskām ierīcēm | Atcelts |
14750 | LVS EN ISO 3727-2:2002 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
14750 | EN ISO 3727-2:2001 | Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method) (ISO 3727-2:2001) | Izstrādē |
14751 | LVS EN ISO 3727-3:2003 | Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku satura noteikšana - 3.daļa: Tauku satura aprēķināšana | Standarts spēkā |
14751 | EN ISO 3727-3:2003 | Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes - Teil 3: Berechnung des Fettgehaltes (ISO 3727-3:2003) | Izstrādē |
14753 | LVS EN ISO 1737:2001 | Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
14753 | EN ISO 1737:1999 | Lait concentré sucré et non sucré - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 1737:1999) | Atcelts |
14754 | LVS EN ISO 2450:2001 | Krējums - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 220 ieraksta(-iem).