Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14750LVS EN ISO 3727-2:2002Sviests - Mitruma, beztauku sausnas un tauku saturu noteikšana - 2.daļa: Beztauku sausnas satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
26228LVS EN ISO 14637:2007Piens. Urīnvielu satura noteikšana. Fermentatīvā metode, izmantojot ph nevienādību. (References metode)Standarts spēkā
23478LVS EN ISO 22160:2007Piens un piena dzērieni. Sārmainās fosfotāzes aktivitātes noteikšana. Metode ar fermentatīvu fotoaktivācijas sistēmu (EPAS)Standarts spēkā
26984LVS EN ISO 8968-3:2007Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode)Standarts spēkā
26982LVS EN ISO 8069:2007Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšanaStandarts spēkā
14756LVS EN ISO 14891:2002Piens un piena produkti - Slāpekļa satura noteikšana - Rutīnas metode, oksidējot saskaņā ar Dumas principuStandarts spēkā
24914LVS EN ISO 13366-1:2008Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1.daļa. Mikroskopiskā metode (References metode)Standarts spēkā
30541LVS EN ISO 2450:2009Krējums. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 2450:2008)Standarts spēkā
37565LVS EN ISO 8968-3:2007/AC:2016Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011)Standarts spēkā
28704EN ISO 13366-2:2006/AC:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006)Standarts spēkā
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 221 ieraksta(-iem).