Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
76763EN ISO 11816-1:2024Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
40155LVS EN ISO 5534:2004/AC:2016Siers un kausētais siers. Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode) (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)Standarts spēkā
70113LVS EN ISO 20647:2020Mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Kopējā joda satura noteikšana. Induktīvi saistītās plazmas masspektrometrija (ICP-MS) (ISO 20647:2015)Standarts spēkā
68635LVS EN ISO 14501:2021Piens un sausais piens. Aflatoksīna M1 satura noteikšana. Attīrīšana ar imūnās afinitātes hromatogrāfiju un noteikšana ar augstas efektivitātes šķidruma hromatogrāfiju (ISO 14501:2021)Standarts spēkā
67244LVS EN ISO 21187:2021Piens. Mikrobioloģiskās kvalitātes kvantitatīva noteikšana. Norādījumi konversijas attiecības noteikšanai un pārbaudei starp alternatīvas metodes un etalonmetodes rezultātiem (ISO 21187:2021)Standarts spēkā
30539LVS EN ISO 1737:2009Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1737:2008)Standarts spēkā
25031LVS EN ISO 707:2008 APiens un piena produkti. Norādījumi paraugu noņemšanai (ISO 707:2008)Standarts spēkā
30543LVS EN ISO 7208:2009Vājpiens, sūkalas un paniņas. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7208:2008)Standarts spēkā
38568LVS EN ISO 12779:2013Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011)Standarts spēkā
76764EN ISO 11816-2:2024Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2024)Standarts spēkā
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 220 ieraksta(-iem).