CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
38569 | LVS EN ISO 5536:2013 | Piena tauku produkti. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 5536:2009) | Standarts spēkā |
38568 | LVS EN ISO 12779:2013 | Laktoze. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 12779:2011) | Standarts spēkā |
38568 | EN ISO 12779:2013 | Lactose - Bestimmung des Wassergehaltes - Karl-Fischer-Verfahren (ISO 12779:2011) | Izstrādē |
38567 | prEN ISO 16297 | Lait - Dénombrement bactérien - Protocole pour l'évaluation des méthodes alternatives | Izstrādē |
38566 | LVS EN ISO 9233-1:2013 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 1. daļa: Molekulārās absorbcijas spektrofotometriskā metode siera mizai (ISO 9233-1:2007 including Amd 1:2012) | Atcelts |
38566 | EN ISO 9233-1:2013 | Käse, Käserinde und Schmelzkäse - Bestimmung des Natamycingehalts - Teil 1: Molekularabsorptionsspektrometrisches Verfahren für Käserinde (ISO 9233-1:2007 einschließlich Amd 1:2012) | Atcelts |
38096 | EN ISO 8968-1:2014 | Milch und Milcherzeugnisse - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 1: Kjeldahl-Verfahren und Berechnung des Rohproteingehaltes (ISO 8968-1:2014) | Izstrādē |
38096 | LVS EN ISO 8968-1:2014 | Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 1. daļa: Kjeldāla metode un kopproteīna satura aprēķināšana (ISO 8968-1:2014) | Standarts spēkā |
37968 | EN ISO 8968-4:2016 | Milch und Milcherzeugnisse - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 4: Bestimmung des Proteinstickstoff-Gehaltes und des Nichtproteinstickstoff-Gehaltes und Berechnung des tatsächlichen Proteingehaltes (Referenzverfahren) (ISO 8968-4:2016) | Izstrādē |
37968 | LVS EN ISO 8968-4:2016 | Piens un piena produkti. Slāpekļa satura noteikšana. 4.daļa: Olbaltumvielu un neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšana un faktiskā olbaltumvielu satura aprēķins (atsauces metode) (ISO 8968-4:2016) | Standarts spēkā |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 220 ieraksta(-iem).