Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
81923prEN ISO 13366-1 revMilk — Enumeration of somatic cells — Part 1: Microscopic method (Reference method)Izstrādē
81922prEN ISO 13366-2 revMilk — Enumeration of somatic cells — Part 2: Guidance on the operation of fluoro-opto-electronic countersIzstrādē
81865prEN ISO 20647 revFormules infantiles et produits nutritionnels pour adultes — Détermination de la teneur en iode total — Spectrométrie de masse avec plasma à couplage inductif (ICP-SM)Izstrādē
81610prEN ISO 16958 revMilk, milk products, infant formula and adult nutritionals — Determination of fatty acids composition — Capillary gas chromatographic methodIzstrādē
80015prEN ISO 24223 revCheese — Guidance on sample preparation for physical and chemical testingIzstrādē
76764EN ISO 11816-2:2024Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2024)Standarts spēkā
76764LVS EN ISO 11816-2:2024Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram (ISO 11816-2:2024)Standarts spēkā
76763EN ISO 11816-1:2024Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
76763LVS EN ISO 11816-1:2024Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzes (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
76256LVS EN ISO 5537:2023Sausais piens un sausā piena produkti. Mitruma satura noteikšana (References metode) (ISO 5537:2023)Standarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 220 ieraksta(-iem).