CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
81923 | prEN ISO 13366-1 rev | Milk — Enumeration of somatic cells — Part 1: Microscopic method (Reference method) | Izstrādē |
81922 | prEN ISO 13366-2 rev | Milk — Enumeration of somatic cells — Part 2: Guidance on the operation of fluoro-opto-electronic counters | Izstrādē |
81865 | prEN ISO 20647 rev | Formules infantiles et produits nutritionnels pour adultes — Détermination de la teneur en iode total — Spectrométrie de masse avec plasma à couplage inductif (ICP-SM) | Izstrādē |
81610 | prEN ISO 16958 rev | Milk, milk products, infant formula and adult nutritionals — Determination of fatty acids composition — Capillary gas chromatographic method | Izstrādē |
80015 | prEN ISO 24223 rev | Cheese — Guidance on sample preparation for physical and chemical testing | Izstrādē |
76764 | EN ISO 11816-2:2024 | Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2024) | Standarts spēkā |
76764 | LVS EN ISO 11816-2:2024 | Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram (ISO 11816-2:2024) | Standarts spēkā |
76763 | EN ISO 11816-1:2024 | Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024) | Standarts spēkā |
76763 | LVS EN ISO 11816-1:2024 | Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzes (ISO 11816-1:2024) | Standarts spēkā |
76256 | LVS EN ISO 5537:2023 | Sausais piens un sausā piena produkti. Mitruma satura noteikšana (References metode) (ISO 5537:2023) | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 220 ieraksta(-iem).