CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
25031 | LVS EN ISO 707:2008 A | Piens un piena produkti. Norādījumi paraugu noņemšanai (ISO 707:2008) | Standarts spēkā |
31166 | LVS EN ISO 1211:2010 | Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010) | Standarts spēkā |
24915 | LVS EN ISO 13366-2:2007 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju | Standarts spēkā |
70112 | LVS EN ISO 15151:2020 | Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Minerālu un mikroelementu noteikšana. Induktīvi saistītas plazmas atomemisijas spektrometrijas (ICP-AES) metode (ISO 15151:2018) | Standarts spēkā |
30544 | LVS EN ISO 7328:2009 | Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008) | Standarts spēkā |
76763 | EN ISO 11816-1:2024 | Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024) | Standarts spēkā |
30545 | LVS EN ISO 8381:2009 | Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 8381:2008) | Standarts spēkā |
22988 | LVS EN ISO 14673-1:2004 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometriju | Standarts spēkā |
24262 | EN ISO 21187:2005 | Lait - Mesure quantitative de la qualité bactériologique - Lignes directrices pour établir et vérifier une relation de conversion entre les résultats de la méthode de routine et les résultats de la méthode d'ancrage (ISO 21187:2004) | Atcelts |
14732 | EN ISO 1211:1995 | Milch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 1211:1984) | Atcelts |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 220 ieraksta(-iem).