Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25031LVS EN ISO 707:2008 APiens un piena produkti. Norādījumi paraugu noņemšanai (ISO 707:2008)Standarts spēkā
31166LVS EN ISO 1211:2010Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010)Standarts spēkā
24915LVS EN ISO 13366-2:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatācijuStandarts spēkā
70112LVS EN ISO 15151:2020Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Minerālu un mikroelementu noteikšana. Induktīvi saistītas plazmas atomemisijas spektrometrijas (ICP-AES) metode (ISO 15151:2018)Standarts spēkā
30544LVS EN ISO 7328:2009Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008)Standarts spēkā
76763EN ISO 11816-1:2024Lait et produits laitiers - Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline - Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
30545LVS EN ISO 8381:2009Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 8381:2008)Standarts spēkā
22988LVS EN ISO 14673-1:2004Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometrijuStandarts spēkā
24262EN ISO 21187:2005Lait - Mesure quantitative de la qualité bactériologique - Lignes directrices pour établir et vérifier une relation de conversion entre les résultats de la méthode de routine et les résultats de la méthode d'ancrage (ISO 21187:2004)Atcelts
14732EN ISO 1211:1995Milch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 1211:1984)Atcelts
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 220 ieraksta(-iem).