Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
76764LVS EN ISO 11816-2:2024Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram (ISO 11816-2:2024)Standarts spēkā
27171LVS EN ISO 5943:2007Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaStandarts spēkā
76763LVS EN ISO 11816-1:2024Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzes (ISO 11816-1:2024)Standarts spēkā
22031LVS EN ISO 17189:2004Sviests, pārtikas tauki un ziežamie tauki - Tauku satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
22989LVS EN ISO 14673-2:2004Piens un piena produkti. Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Segmentētās plūsmas analīzes metode (Rutīnas metode)Standarts spēkā
37565LVS EN ISO 8968-3:2007/AC:2016Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011)Standarts spēkā
67052LVS EN ISO 16297:2020Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvu metožu novērtēšanai (ISO 16297:2020)Standarts spēkā
28704EN ISO 13366-2:2006/AC:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006)Standarts spēkā
80015prEN ISO 24223Lait et produits laitiers - Lignes directrices pour la préparation des échantillons en vue des essais physiques et chimiques (ISO/DIS 24223:2025)Aptauja
81610prEN ISO 16958Milk, milk products, infant formula and adult nutritionals - Determination of fatty acids composition - Capillary gas chromatographic method (ISO/FDIS 16958:2025)Aptauja
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 221 ieraksta(-iem).