Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14759EN ISO 1854:1999Molkenkäse - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 1854:1999)Atcelts
14760LVS EN ISO 7208:2001Vājpiens, sūkalas un paniņas - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14760EN ISO 7208:1999Magermilch, Molke und Buttermilch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 7208:1999)Atcelts
14761LVS EN ISO 7328:2001Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14761EN ISO 7328:1999Glaces de consommation et préparations pour glaces à base de lait - Détermination de la teneur en matière grasse - Méthode gravimétrique (Méthode de référence) (ISO 7328:1999)Atcelts
14762EN ISO 8381:2000Säuglingsnahrung auf Milchbasis - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 8381:2000)Atcelts
14762LVS EN ISO 8381:2001Zīdaiņu pārtika uz piena bāzes - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14763EN ISO 14673-2:2001Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 2: Verfahren mit segmentierter Fließanalyse (Routineverfahren) (ISO 14673-2:2001)Atcelts
14763LVS EN ISO 14673-2:2002Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Segmentētās plūsmas analīzes metode (Rutīnas metode)Atcelts
14764LVS EN ISO 14673-3:2002Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode)Atcelts
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 220 ieraksta(-iem).