Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
37641LVS EN ISO 11816-2:2016Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram (ISO 11816-2:2016)Atcelts
22027LVS EN ISO 1735:2004Siers un kausētais siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14730LVS EN ISO 13366-1:1997Milch - Zählung somatischer Zellen - Teil 1: Mikroskopisches Verfahren (ISO 13366-1:1997)Atcelts
26983LVS EN ISO 6785:2007Piens un piena produkti. Salmonellas spp. NoteikšanaAtcelts
14746LVS EN ISO 8968-4:2002Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 4.daļa: Neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšanaAtcelts
14758LVS EN ISO 1736:2001Sausais piens un sausā piena produkti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14732LVS EN ISO 1211:1995Piens - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14733LVS EN ISO 3727:1995Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes in derselben Untersuchungsprobe (Referenzverfahren) (ISO 3727:1977)Atcelts
38570LVS EN ISO 9233-2:2013Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012)Atcelts
14734LVS EN ISO 14501:2001Piens un piena pulveris - Aflatoksīna M1 satura noteikšana - Attīrīšana ar imūnafīno hromatogrāfiju un noteikšana ar augstas izšķiršanas spējas šķidruma hromatogrāfijuAtcelts
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 220 ieraksta(-iem).