Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
22027LVS EN ISO 1735:2004Siers un kausētais siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14750LVS EN ISO 14971:2003 /A1:2003Medicīniskās ierīces - Riska pārvaldības pielietojums medicīniskām ierīcēmAtcelts
26983LVS EN ISO 6785:2007Piens un piena produkti. Salmonellas spp. NoteikšanaAtcelts
14758LVS EN ISO 1736:2001Sausais piens un sausā piena produkti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14729LVS EN ISO 11816-1:2001Piens un piena produkti - Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana ar fluorometrisko metodi - 1.daļa: Piens un dzērieni uz piena bāzesAtcelts
14746LVS EN ISO 8968-4:2002Piens - Slāpekļa satura noteikšana - 4.daļa: Neolbaltumvielu slāpekļa satura noteikšanaAtcelts
38570LVS EN ISO 9233-2:2013Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012)Atcelts
14734LVS EN ISO 14501:2001Piens un piena pulveris - Aflatoksīna M1 satura noteikšana - Attīrīšana ar imūnafīno hromatogrāfiju un noteikšana ar augstas izšķiršanas spējas šķidruma hromatogrāfijuAtcelts
14738LVS EN ISO 707:1997Milch und Milchprodukte - Leitfaden zur Probenahme (ISO 707:1997)Atcelts
21996LVS EN ISO 14673-1:2001/AC:2002Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 1: Verfahren mit Cadmiumreduktion und Spektrometrie (ISO 14673-1:2001)Atcelts
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 220 ieraksta(-iem).