CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14742 | EN ISO 13366-3:1997 | Milk - Enumeration of somatic cells - Part 3: Fluoro-opto-electronic method (ISO 13366-3:1997) | Atcelts |
14738 | EN ISO 707:1997 | Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:1997) | Atcelts |
14729 | LVS EN ISO 11816-1:2001 | Piens un piena produkti - Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana ar fluorometrisko metodi - 1.daļa: Piens un dzērieni uz piena bāzes | Atcelts |
14748 | EN ISO 1211:2001 | Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:1999) | Atcelts |
14733 | EN ISO 3727:1995 | Beurre - Détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse sur la même prise d'essai (Méthode de référence) (ISO 3727:1977) | Atcelts |
14760 | LVS EN ISO 7208:2001 | Vājpiens, sūkalas un paniņas - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
14754 | LVS EN ISO 2450:2001 | Krējums - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
40604 | LVS EN ISO 16297:2014 | Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvo metožu novērtēšanai (ISO 16297:2013) | Atcelts |
14759 | LVS EN ISO 1854:2001 | Sūkalu siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
24265 | LVS prEN ISO 8261:1999 | Piens un piena produkti - Vispārējie norādījumi par testēšanas paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālo šķīdumu sagatavošanu mikrobioloģiskām pārbaudēm | Atcelts |
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 220 ieraksta(-iem).