Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14742EN ISO 13366-3:1997Milk - Enumeration of somatic cells - Part 3: Fluoro-opto-electronic method (ISO 13366-3:1997)Atcelts
14738EN ISO 707:1997Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:1997)Atcelts
14729LVS EN ISO 11816-1:2001Piens un piena produkti - Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana ar fluorometrisko metodi - 1.daļa: Piens un dzērieni uz piena bāzesAtcelts
14748EN ISO 1211:2001Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:1999)Atcelts
14733EN ISO 3727:1995Beurre - Détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse sur la même prise d'essai (Méthode de référence) (ISO 3727:1977)Atcelts
14760LVS EN ISO 7208:2001Vājpiens, sūkalas un paniņas - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
14754LVS EN ISO 2450:2001Krējums - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
40604LVS EN ISO 16297:2014Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvo metožu novērtēšanai (ISO 16297:2013)Atcelts
14759LVS EN ISO 1854:2001Sūkalu siers - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Atcelts
24265LVS prEN ISO 8261:1999Piens un piena produkti - Vispārējie norādījumi par testēšanas paraugu, sākotnējo suspensiju un decimālo šķīdumu sagatavošanu mikrobioloģiskām pārbaudēmAtcelts
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 220 ieraksta(-iem).