CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 22027 | EN ISO 1735:2004 | Käse und Schmelzkäse - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren) (ISO 1735:2004) | Atcelts |
| 22028 | LVS EN ISO 5534:2004 | Siers un kausētais siers - Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
| 22028 | EN ISO 5534:2004 | Käse und Schmelzkäse - Bestimmung der Gesamttrockenmasse (Referenzverfahren) (ISO 5534:2004) | Izstrādē |
| 22029 | LVS EN ISO 5537:2004 | Sausais piens - Mitruma noteikšana (References metode) | Atcelts |
| 22029 | EN ISO 5537:2004 | Lait sec - Détermination du taux d'humidité (Méthode de référence) (ISO 5537:2004) | Atcelts |
| 22030 | prEN ISO 14637 | Milk - Determination of urea content (ISO/DIS 14637:2002) | Izstrādē |
| 22031 | EN ISO 17189:2003 | Butter, Butterfettemulsionen und Streichfette - Bestimmung des Fettgehaltes (Referenzverfahren) (ISO 17189:2003) | Izstrādē |
| 22031 | LVS EN ISO 17189:2004 | Sviests, pārtikas tauki un ziežamie tauki - Tauku satura noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
| 22988 | LVS EN ISO 14673-1:2004 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometriju | Standarts spēkā |
| 22988 | EN ISO 14673-1:2004 | Milch und Milchprodukte - Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes - Teil 1: Verfahren mit Cadmiumreduktion und Spektrometrie (ISO 14673-1:2004) | Izstrādē |
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
