Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
76219LVS EN ISO 3657:2023Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Pārziepjošanas vērtības noteikšana (ISO 3657:2023)Standarts spēkā
34659LVS EN ISO 17932:2012Palmu eļļa. Izbalināmības rādītāja krituma (DOBI) un karotīna satura noteikšana (ISO 17932:2011)Standarts spēkā
69164LVS EN ISO 665:2020Eļļas augu sēklas. Mitruma un gaistošo vielu satura noteikšana (ISO 665:2020)Standarts spēkā
76439LVS EN 14105:2024Tauku un eļļas atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Brīvā un kopējā glicerīna, mono-, di- un triglicerīdu satura noteikšanaStandarts spēkā
14957LVS EN ISO 658:2003Eļļas augu sēklas - Piemaisījumu satura noteikšanaStandarts spēkā
79540LVS EN ISO 3961:2025Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Joda vērtības noteikšana (ISO 3961:2024)Standarts spēkā
75209LVS EN ISO 734:2023Eļļas augu sēklu milti. Eļļas satura noteikšana. Ekstrakcijas metode ar heksānu (vai petrolēteri) (ISO 734:2023)Standarts spēkā
37795LVS EN ISO 12228-2:2015Atsevišķā stirola un kopējo stirolu satura noteikšana. Gāzu hromatogrāfijas metode. 2.daļa: Olīvu un olīvu spiedpalieku eļļas (ISO 12228-2:2014)Standarts spēkā
30941LVS EN ISO 8420:2003 /AC:2008Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Polāro savienojumu daudzuma noteikšanaStandarts spēkā
39587LVS EN ISO 12873:2014Olīveļļas un olīvu izspaidu eļļas. Vaska satura noteikšana ar kapilārās kolonnas gāzu hromatogrāfiju (ISO 12873:2010)Standarts spēkā
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 395 ieraksta(-iem).