Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
37795LVS EN ISO 12228-2:2015Atsevišķā stirola un kopējo stirolu satura noteikšana. Gāzu hromatogrāfijas metode. 2.daļa: Olīvu un olīvu spiedpalieku eļļas (ISO 12228-2:2014)Standarts spēkā
30875LVS EN ISO 23275-2:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 2. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu daudzuma noteikšana (ISO 23275-2:2006)Standarts spēkā
28033LVS EN ISO 661:2005 /AC:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Analizējamā parauga sagatavošanaStandarts spēkā
30873LVS EN ISO 23275-1:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 1. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu klātbūtnes noteikšana (ISO 23275-1:2006)Standarts spēkā
61670LVS EN ISO 12966-3:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju metilesteru gāzu hromatogrāfija. 3.daļa: Metilesteru sagatavošana, lietojot trimetilsulfonija hidroksīdu (TMSH) (ISO 12966-3:2016)Standarts spēkā
25549LVS EN ISO 8292-2:2010Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Cieto tauku daudzuma noteikšana ar pulsējošo kodolmagnētisko rezonansi. 2. daļa: Netiešā metode (ISO 8292-2:2008)Standarts spēkā
69164LVS EN ISO 665:2020Eļļas augu sēklas. Mitruma un gaistošo vielu satura noteikšana (ISO 665:2020)Standarts spēkā
79540LVS EN ISO 3961:2025Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Joda vērtības noteikšana (ISO 3961:2024)Standarts spēkā
63254LVS EN ISO 12966-2:2017Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju metilesteru gāzu hromatogrāfija. 2.daļa: Taukskābju metilesteru sagatavošana (ISO 12966-2:2017)Standarts spēkā
61174LVS EN ISO 662:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Mitruma un gaistošo vielu satura noteikšana (ISO 662:2016)Standarts spēkā
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 396 ieraksta(-iem).