Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
24664LVS EN ISO 16035:2005Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von niedrig siedenden halogenierten Kohlenwasserstoffen in Speiseölen (ISO 16035:2003) 
14988LVS EN ISO 5555:2001Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Probenahme (ISO 5555:2001) 
14993LVS EN ISO 8420:2002Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an polaren Bestandteilen (ISO 8420:2002) 
14931LVS EN ISO 5508:1995Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Gaschromatographische Untersuchung der Methylester von Fettsäuren (ISO 5508:1990) 
78223LVS EN ISO 10519:2015/A1:2025Rapssamen - Bestimmung des Chlorophyllgehaltes - Spektrometrisches Verfahren - Änderung 1: Erstellung der Kalibrierkurve zur Bestimmung des k-Faktors (ISO 10519:2015/Amd 1:2025) 
14994LVS EN ISO 3596:2002Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Pārziepjošanu aizkavējošu vielu noteikšana - Dietilētera ekstrakcijas metodeStandarts spēkā
61176LVS EN ISO 6886:2016Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Oksidatīvās stabilitātes noteikšana (paātrinātais oksidācijas tests) (ISO 6886:2016)Standarts spēkā
79115LVS EN ISO 18363-3:2024Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju saistīto hlorpropāndiolu (MCPD) un glicidola noteikšana ar GC/MS. 3.daļa: Metode, lietojot pāresterificēšanu skābā vidē un mērot 2-MCPD, 3-MCPD un glicidolu (ISO 18363-3:2024)Standarts spēkā
32113LVS EN ISO 11701:2010Augu tauki un eļļas. Fosfolipīdu satura noteikšana lecitīnā ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC), lietojot gaismu izkliedējošo detektoru (ISO 11701:2009)Standarts spēkā
78223EN ISO 10519:2015/A1:2025Graines de colza - Détermination de la teneur en chlorophylle - Méthode spectrométrique - Amendement 1: Préparation de la courbe d’étalonnage pour déterminer le facteur k (ISO 10519:2015/Amd 1:2025)Standarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 395 ieraksta(-iem).