CEN/TC 307
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
63764 | EN ISO 3961:2018 | Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice d'iode (ISO 3961:2018) | Atcelts |
14940 | EN ISO 658:1995 | Oilseeds - Determination of impurities content (ISO 658:1988) | Atcelts |
14954 | LVS EN ISO 3960:2000 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Peroxidzahl (ISO 3960:1998) | Atcelts |
32114 | EN ISO 11702:2009 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kopējā stirolu satura fermentatīva noteikšana (ISO 11702:2009) | Atcelts |
30876 | EN ISO 27107:2008 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Potenciometriskā noteikšana pēc beigupunkta (ISO 27107:2008) | Atcelts |
30503 | EN ISO 12966-2:2011 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju metilesteru gāzu hromatogrāfija. 2. daļa: Taukskābju metilesteru sagatavošana (ISO 12966-2:2011) | Atcelts |
22464 | EN ISO 15304:2002/AC:2004 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an trans-Fettsäure-Isomeren in pflanzlichen Fetten und Ölen - Gaschromatographisches Verfahren (ISO 15304:2002/Cor.1:2003) | Atcelts |
14943 | EN ISO 9167-1:1995 | Rapssamen - Bestimmung des Glucosinolatgehaltes - Teil 1: HPLC-Verfahren (ISO 9167-1:1992) | Atcelts |
14964 | EN ISO 3961:1999 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Iodzahl (ISO 3961:1996) | Atcelts |
38206 | EN ISO 3657:2013 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2013) | Atcelts |
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 396 ieraksta(-iem).