Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25548LVS EN ISO 8292-1:2010Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Cieto tauku daudzuma noteikšana ar pulsējošo kodolmagnētisko rezonansi. 1. daļa: Tiešā metode (ISO 8292-1:2008)Standarts spēkā
21728LVS EN ISO 19219:2004Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Redzamo nogulsnējumu noteikšana neattīrītos taukos un eļļāsStandarts spēkā
14979LVS EN ISO 15788-2:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Stigmastadienu noteikšana augu eļļās - 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metodeStandarts spēkā
14986LVS EN 14106:2003 ATauku un eļļas atvasinājumi - Taukskābju metilesteri - Brīvā glicerīna satura noteikšanaStandarts spēkā
30501LVS EN ISO 16931:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Polimerizēto triglicerīdu noteikšana ar augstas izšķiršanas spējas hromatogrāfiju (ISO 16931:2009)Standarts spēkā
28033LVS EN ISO 661:2005 /AC:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Analizējamā parauga sagatavošanaStandarts spēkā
14957LVS EN ISO 658:2003Eļļas augu sēklas - Piemaisījumu satura noteikšanaStandarts spēkā
30873LVS EN ISO 23275-1:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 1. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu klātbūtnes noteikšana (ISO 23275-1:2006)Standarts spēkā
24663LVS EN ISO 13884:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Izolēto transizomēru noteikšana ar infrasarkano spektrometrijuStandarts spēkā
30875LVS EN ISO 23275-2:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 2. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu daudzuma noteikšana (ISO 23275-2:2006)Standarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 396 ieraksta(-iem).