Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35133LVS EN ISO 15753:2007 /A1:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Policiklisko aromātisko ogļūdeņražu satura noteikšana. 1. grozījums: Olīvu spiedpalieku eļļas izslēgšana no standarta darbības lauka (ISO 15753:2006/Amd 1:2011)Atcelts
25550LVS EN ISO 15302:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Benz[a]pirēna satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija ar apgrieztu fāziAtcelts
27892LVS EN ISO 6885:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Anizidina skaitļa noteikšanaAtcelts
27893LVS EN ISO 17932:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Izbalināmības rādītāja krituma noteikšana (DOBI)Atcelts
25554LVS EN ISO 8534:2008Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (bezpiridīna) (ISO 8534:2008)Atcelts
30876LVS EN ISO 27107:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Potenciometriskā noteikšana pēc beigupunkta (ISO 27107:2008)Atcelts
30880LVS EN ISO 6886:2009Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Oksidatīvās stabilitātes noteikšana (paātrinātais oksidācijas tests) (ISO 6886:2006)Atcelts
30878LVS EN ISO 663:2009Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Nešķīstošo piemaisījumu satura noteikšana (ISO 663:2007)Atcelts
33546LVS EN 14103:2011Tauku un eļļas atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Estera un linoleinskābes metilestera satura noteikšanaAtcelts
14929LVS EN ISO 3596-1:2001Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Vielu noteikšana, kuras aizkavē pārziepošanu - 1.daļa: Dietilētera ekstrakcijas metode (References metode)Atcelts
Attēlo no 241. līdz 250. no pavisam 397 ieraksta(-iem).