Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21727EN ISO 3657:2003Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2002)Atcelts
14947EN ISO 662:2000Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an Feuchtigkeit und flüchtigen Bestandteilen (ISO 662:1998)Atcelts
25219EN ISO 15753:2006Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von polycyclischen aromatischen Kohlenwasserstoffen (ISO 15753:2006)Atcelts
33904EN ISO 3960:2010Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Jodometriskā (vizuālā) noteikšana pēc beigupunkta (ISO 3960:2007, koriģētā versija 2009-05-15)Atcelts
65086EN ISO 18363-2:2018Animal and vegetable fats and oils - Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS - Part 2: Method using slow alkaline transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol (ISO 18363-2:2018)Atcelts
39586EN ISO 12872:2014Olivenöle und Oliventresteröle - Verfahren zur Bestimmung des Prozentanteiles von 2-Glyceryl Monopalmitat in Olivenölen (ISO 12872:2010)Atcelts
33546EN 14103:2011Tauku un eļļas atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Estera un linoleinskābes metilestera satura noteikšanaAtcelts
32132EN ISO 17059:2009Eļļas augu sēklas. Eļļas ekstrakcija un triglicerīdu taukskābju metilesteru sagatavošana gāzu hromatogāfijas analīzei (Ātrā metode)(ISO 17059:2007)Atcelts
14934EN ISO 5555:1995Animal and vegetable fats and oils - Sampling (ISO 5555:1991)Atcelts
38682EN ISO 9167-1:1995/A1:2013Rapssamen - Bestimmung des Glucosinolatgehaltes - Teil 1: HPLC-Verfahren - Änderung 1 (ISO 9167-1:1992/Amd 1:2013)Atcelts
Attēlo no 241. līdz 250. no pavisam 397 ieraksta(-iem).