Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
24662EN ISO 661:2005Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:2003)Izstrādē
24662LVS EN ISO 661:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Analizējamā parauga sagatavošanaStandarts spēkā
24657LVS EN ISO 660:2001 /A1:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Skābes skaitļa un skābuma noteikšana - 1. labojums: Precizitātes dati neapstrādātai olīveļļaiAtcelts
24657EN ISO 660:1999/A1:2005Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Säurezahl und der Azidität - Änderung 1: Präzisionsdaten für natives Olivenöl (ISO 660:1996/Amd 1:2003)Atcelts
22464EN ISO 15304:2002/AC:2004Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an trans-Fettsäure-Isomeren in pflanzlichen Fetten und Ölen - Gaschromatographisches Verfahren (ISO 15304:2002/Cor.1:2003)Atcelts
22464LVS EN ISO 15304:2003 /AC:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Taukskābes trans-izomēra satura noteikšana augu taukos un eļļās - Gāzu hromatogrāfijas metodeAtcelts
22169EN ISO 734-2:2008Oilseed meals - Determination of oil content - Part 2: Rapid extraction method (ISO 734-2:2008)Atcelts
22169LVS EN ISO 734-2:2008Eļļas augu sēklu atlikumi. Eļļas satura noteikšana. 2.daļa: Ātrā ekstrakcijas metodeAtcelts
22168EN ISO 734-1:2006Ölsamenschrote - Bestimmung des Ölgehaltes - Teil 1: Extraktionsverfahren mit Hexan (oder Petrolether) (ISO 734-1:2006)Atcelts
22168LVS EN ISO 734-1:2007Eļļas augu sēklu atlikumi. Eļļas satura noteikšana. 1. daļa: Ekstrakcijas metode ar heksānu (vai petrolēteri)Atcelts
Attēlo no 241. līdz 250. no pavisam 395 ieraksta(-iem).